[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢呢個價錢同用料真係唔上唔落...
點解咁講?
佢呢兩部走中高檔路線,但我覺得競爭對手太多好難大賣,或者真係當試作品推出睇反應...
都係嗰句,當你知道呢個世界上有RME ADI-2 DAC之後你就好難對HKD5000-10000嘅DAC睇得上眼
對冇膽amp的我我好有興趣
8千幾都唔算貴,出左會去試吓
問左果間舖,無現貨要訂,亦無 Demo 機試...

咁舊唔知數值如何
我都係adi-2+789但隻789得個擺字

adi-2夠晒推我隻hd800s hd800 arya
你係先買邊部?
有無諗過其他amp
adi-2先,789係見有人二手平放就收咗

未諗其他住 反正而家暫時都夠晒用
買說明書送dac
EQ同volume個d都係睇說明書
新手想玩大耳牛
聽開Sony M9 +黑磚
想問total 10k有無好介紹, 如買789 (見大家都推介呢部)咁加邊款耳牛好?
DAC呢
v590
adi-2 dac
巴打夾咩headphone?
可以試下黑磚直推CD900st玩住先
黑磚4.4直推mdr z7m2又得

真係想玩大d可以黑磚line out 出THX AAA 789
用THX AAA 789純粹係佢冇染色又夠好力,好唔好聲就睇黑磚聲同headphone夾唔夾

我偏見係Sony 用家通常用返Sony野開心d
當然有巴打用黑磚夾ie800s用得好開心,亦有巴打會黑磚line out 出THX AAA 789推T1 2nd,呢d係喜好問題
第一次見first take 用m1st
好好奇係歌手揀定係set好
https://youtu.be/r-4XumkB2Yg
正想post

近排好撚忙 想揀隻close pack都無時間睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞