iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
齊哂先送嘅話
對Apple個倉有壓力
佢地情願俾多幾次運費都唔想有件嘢霸住個位
其實我覺得應該好似amazon 咁, 落單個時可以揀一齊定分開送, 已經可以解決呢個問題
當然如果單純考慮inventory的角度, 當然唔會理你
有得揀,人人實揀一齊送
有分別咩
所以索性唔俾你揀
如果咁
咁機早,accessories 遲的時候
又可能有人會話點解要等埋accessories先送
送左機可以用住先
其實正常使用,其他廠的都唔會特別差
相反如果係特別粗用,亦唔一定原廠襟用
分分鐘你買幾個平先一個原廠價

揀原廠一般都係佢個設計用料等,比如原廠個磁吸我就覺得佢比同款的輕身同實淨
有冇人知道點解部iPad 連左Bluetooth Keyboard 之後一打字就好似select 曬成版嘢咁?
Accessibility -> keyboard -> full keyboard access
睇下著熄有冇用
頭先忍唔到手 買咗iPad pro 11

想問吓如果jot notes 多 洗唔洗買paperlike 定用玻璃Mon貼?

之前嗰部用過paperlike 好似幾快磨蝕晒咁
得左 thx 國絲
有無人係HKT到買學生機iPad?
iPad2020 個電池炒左車?有無ching用緊可解答下
我用緊elecom,都係幾多點點
用緊adblock, 但係block 唔到app 內廣告。唔知adguard 好唔好,而且有兩個adguard 諗住俾錢,但係唔知兩個有咩分別。
Pro block到部分app內廣告
Btw 乜咁貴㗎定係佢加咗價
寫字多最好都係用返paperlike,筆頭可以換又唔係貴
有冇咩套推介
想買原廠但又小貴
Btw 22-29出貨 仲未有email
搭單一問
有冇類似依種套
https://www.nedrelow.com/products/magic-sleeve?variant=31842686926913

好似幾型,雖然唔知好唔好用
update左寫字個感覺好正
通常出咗貨幾耐先收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞