iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
AW SE vs AW S5 會好啲
SE除咗always on乜都齊
bts +1 但都好撚後悔
當年出11又係屌咗聲,同xs有咩分別
有冇巴打用過J5create 呢隻usbc hub?見佢係usb gen2 同支援UHS-II card, 同係台灣牌子。其他本身都有諗過hyperdrive,好似比較靚仔。

因為想隨時隨地用 攞返公司用
所以想睇下有無方便啲嘅方法
SE冇ECG,S4有,所以係夾住中間唔知想點
其實你覺得SE唔知想點係因為你對Apple Watch有一定認識
但對唔熟Apple Watch嘅人嚟講係好吸引
有冇人買完pro 12.9 發覺有d大部想買多部11or 11air
用緊s4 想講ECG真係gimmick野嚟 實際係完全冇用過所以我覺得se抵到爆

不過我都bts訂咗 iPad Pro貨都未到就睇到數據差咁近真係sad咗
到時出14x個定價你仲以為有bts咁平?何況12z一定夠用有突
其實真係好難代代追
年年都會出新架啦
但係依家$4300買到 $6000既性能喎

最平都計埋air pod bts都$4300買到$5200既性能
Airplay 就出到presentation mode
無晒UI 仲可以寫野
Pro 6GB ram同120hz同128GB同quad speaker都係錢
你肯定咩 120hz mon 4喇叭 鏡頭 同埋外型窄邊 個名又有pro
右上角成日load乜鬼
其實我覺得係得120hz mon真係有唔同 其他都覺得差唔多
4 speakers同120hz唔知獨家到幾耐,好快蘋狗又有新中階挫自己pro
好懷念以前一年出一部退一部,簡潔嘅產品線
Airpod2 岩岩回收左850
5999-850-4300 =849
$849 有 120hz vs 60hz, 4 vs 2 speaker, 6gb ram vs 3gb ram, 鏡頭,幼邊框, face id vs touch id
我揀左ipad pro
Air 4gb ram
重新開機
係咁
第一次發現嗰陣嚇死
個mon食唔到力
星期日online store維修
系統update緊,個個都睇唔到自己張單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞