iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
接受到個mon唔夠靚就得(當然都well above average)
同埋留意32GB夠唔夠用
可能我成日用酒精抹
張paperlike變到好矇
但日日帶出街又無理由唔清潔
而家考慮換返普通mon貼算
你邊到買
要滿足所有野就加錢
我有學生證,
跟bts價再減,各取所需,
我airpods,你買Mac 或 iPad都可以,
https://t.me/LLL3LC
Bts 買咗pro 11”
求輕身易拎出拎入同裝埋支筆介紹
(有macbook少用keyboard)
想知你覺得有咩差少少我2部都買咗
淨係可以講$3000有a12 clips 其實已經物超所值咗

利申:買咗iPad Pro 2020再買iPad(第八代)係因為見佢可以用返本身iPad Pro 10.5吋個keyboard同枝筆
Studio a有春paperlike, paperlike係牌子名,其他廠見人做得好就整個paperlike product出嚟

睇啱左呢一款, 不過應該唔輕身好似好硬淨
Goodnotes 撐吓香港人
日經
剛落單ipad pro 2020 + apple pencil (back to school)
應否買apple care+

要到十月下旬先到貨
應該提早在bts 優惠未完前買返?
買啦
不過你要用優惠價買AppleCare +要打電話搵cs加單

又或者AppleCare +嗰兩年保養係由買嗰日計
你可以臨到60 日買,不過正價
8折後加apple care都要bts期間內加?
本身仲諗住就夠期先
張單14日內,所以你要搵cs
打算買ipad pro 11吋
用bts要等成個月
諗緊好唔好俾正價聽日落士多拎
其實係咪大部分人都會買本身諗住iPad 2年內都唔壞所以冇買到定係係想嚟2年之後換機
如果唔畫畫 好少寫字 但會用下photoshop / lightroom

係唔係用番普通玻璃膜, 類似logitech果啲無壓力感嘅筆就得?
Ipad air 1 個陣係豐澤買多咗兩年保養
但其實根本無用過,部機仲要用到6年
都諗緊買唔買apple care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞