iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
巴打 佢預幾時到
可能因為香港嘅AppleCare +係新加坡負責掛

喺語言加個繁體廣東話呢版會變成英文
一個月後
未試過唔check
屌 我都係 知唔知點解要等咁耐
如果你用途只有寫notes根本無必要買咁好, ipad都夠做。
對學生黎講, 只要有部ipad 有支pencil 1 就夠做。
只係部野唔夠靚仔,MON得60HZ,但呢D野唔會令到你寫notes會窒機。
往上買都係自己俾得起/當luxury咁睇嫁喇
好似由BTS開始一兩個禮拜開始送貨已經要成個月,無他嘅,
全世界家長等住佢開Zoom同個仔上堂。老師/WTH嘅人都食住個勢換部俾自己啦。

有冇巴打都係咁,更新完Goodnotes之後,成日落筆嗰下自己彈條線出嚟

好撚煩點solve
我發現咗了!
好似係因為叉住用,唔知關唔關電流影響到apple pencil定係其他問題
一唔叉住就無事
有冇人舊Folio touch都係update完用唔到trackpad
可以
Ipad pro有咩apps推介要裝?
LIHKG
寫嘢:GoodNotes/ notability
畫畫:procreate
affinity photos
買一次唔洗煩
不過最好等特價先買
官網訂算😂
Logitech slim folio 保護功能好唔唔好?
你地會唔會買另一個case係冇keyboard?
Ipad pro c to c要唔要mfi先用到
有冇短線推介?
我trade in 部14年air, 諗住淨係靠iPad pro.
諗緊需唔需要買兩個case
A12點會唔夠
買Pro你諗下自己係唔係真係用得曬啲功能
or幾千蚊當買個靚啲既mon睇下片都可以照去既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞