iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
方唔方便就兩睇啦,我只係針對你話case+keys to go會輕過keyboard folio呢一對去講,因為呢個正正係當初我賣keys to go嘅原因

btw 我用嘅係11' ipad pro,除非係買official個隻175g嘅folio case(都唔平成$599,放二手都唔易,我諗大多數人都係買副廠),否則副廠嘅magnetic folio case一般都係250g以上,因為佢地係做唔到原廠咁輕,咁其實同keyboard folio(297g)相差真係好少
有手機架嘛屌
應該都係水機
從咩途徑買?
有冇人更新咗之後 插電線部機冇反應
ipad pro 2018 已經覺得有啲成日reload
有時做野要開好多個goodnotes + word
一張4百幾
全世界得佢一間廠做到玻璃類紙膜
但見啲反應一般
正常,價錢問題,如果佢平啲我都有興趣試下
14.2 beta?
有 要reboot 先識叉返電
搞到我要downgrade 返落14.0
想問下應該打邊個電話去問下?
明明都畀咗學生證都唔符合資格
冇嘢了
你應該upload咗自己啲裸照
我想問iPad Pro 2018 係唔係有免費office用??
No
4K YouTube 係咪都市傳說
mindnode / miro
不過我自己後來都係覺得係PC上面整方便D...或者直接手畫
用親ipad就痴住黎叉電, 平時行出行入就分開放(+保護下支筆唔洗撞黎撞去)
最驚係你好少用支筆又唔叉搞到支筆叉唔番 好似係
beta 真係有
睇左2個月4k
但係垃圾google ios 14正式版出左就整走左
正一垃圾Google
垃圾Google唔夠人鬥就出陰招
想睇YouTube 係咪一定要買Adblock?
中學雞好似唔包
印度版幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞