iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔該晒&唔該樓上巴打
No

Mac and iPad 各一
謝更正
原本諗住ipad6換 ipad8, 又想買airpods pro, 搞到想上ipad pro
仲諗緊加唔加apple care 好
(9up)可以考慮唔上然後等新pro出即trade部新既番黎
Apple certified refurb機有新殼新電+過到test先拎出黎賣wor
點樣污糟?
佢鳩up就叻,講到好似喺垃圾堆度執返黎再砌翻好咁 做過apple 翻新機? 乜香港都有廠?
Goodnote定notability 好??
大陸囉

好啦其實我自己覺得各有特色
各有咩特色, 我都想搵返個NOTE APP黎用
我個人認為Goodnote 真係似用緊一本筆記
例如咩形狀或者顏色嘅紙 所以適合寫靚筆記
相反notability即時抄野/記野比較有用,因為有錄音功能
所以我建議兩個都買
用Key to go有無另外買stand比iPad pro?
用佢本身嗰個夠唔夠做?
下個月頭送到,你要可以850俾你,沙田trade
咁當然回收d舊機壞機,會翻新先再整返部機出黎俾人換,我只係想講如果新機無壞無花,最好唔好整爛去換d翻新機姐
有無ching係唔用mon貼,唔用保護套
直接裸機咁用?
我本身寫字都幾大力,用Apple Pencil 督黎督去會唔會有刮痕?

唔想浪費左個anti-reflective coating但係又怕花
好矛盾
28/9-8/10都仲係處理中
會唔會等中秋呢啲紅日過哂先開始出貨
有買applecare又有咩好怕?
你早我2日都仲處理中,咁我實有排啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞