不規則分享 | 化妝品 + 護膚 41

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
眉gel有冇咩好推介除咗bobbi brown
本身條眉太黑😂😂
kiss me!
benefit
我未買呢個dry powder之前都係用innisfree 直至盒碎粉用矖 加上換左mufe碎粉 所以買左盒dry power試 不過用左成年都用唔矖 份量多碎粉好多
想問下有冇啲性價比高嘅粉底液介紹下
r m k
想問有冇眼線膠筆係真係唔溶?
用過d-up同canmake都會溶
好想畫內眼線

我隻眼多眼水 用呢隻唔會溶 不過就比其他眼線膠筆硬身冇咁易畫
絲打覺得有咩有色防曬係好用又唔易黃
同問
用左somebymi綠色個枝三酸toner同精華有收細左以前明顯見到
Hourglass幾好用 唔乾 遮瑕遮中等
絲打們有冇用開既雙眼皮貼好用?

用過呢隻, 不過佢過幾個鐘就會變白, 冇化/化左眼妝都勁明顯

呢隻係幾隱形既, 不過薄得濟, 唔係太撐得起眼皮

我想搵隻隱形D, 又撐到眼皮既雙眼皮膠紙

另外上網睇話貼左之後用遮瑕膏遮都得, 有冇絲打試過?
有冇人用緊neo cushion
用開DUP
想問下有無D for外油內乾膚質既gel mask可以推介下
買咗23.5N嘅鳯梨凍膜同美人茶覺得冇咩效果
用完黑頭同粉刺情況都係差唔多冇乜改善
係咪我敷得唔夠耐
買咗23.5N嘅鳯梨凍膜同美人茶泥膜覺得冇咩效果
用完黑頭同粉刺情況都係差唔多冇乜改善
係咪我敷得唔夠耐

打漏咗
呢個不嬲都廢 冇料到 始終唔係酸當普通面膜咁樣敷下舒緩下其實幾好
頂 我見makeupcxxxx講到好勁咁每次返貨賣得勁快所以試下
原來又係廢嘅
個泥膜敷完好似冇敷咁
要清黑頭粉刺一係去針清 一係就要用酸 美人茶嗰啲你當係舒緩下或者係控油保濕?我唔記得咗佢咩功效啦 不過你唔好旨意佢呢個牌子清到黑頭粉刺 之前用過一set鳳梨 完全冇用
有咩晚霜推介? 利申混油肌
唔洗要太潤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞