不規則分享 | 化妝品 + 護膚 41

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
上個post見到有絲打話bleach london髮膜好用
想問下邊到有得買
用過已回購
敷完會白左
厚敷定薄搽? 但頭幾分鐘真係好痛
有冇人試過dr wu 杏仁18%果隻?想用黎試下局部搽鼻搞下啲粉刺黑頭 有冇巴絲用過可以分享
同埋想塊面軟熟啲應該搽咩類既野?factiv s100 可唔可以?利申 乾肌
有冇人有用foreo ufo?
覺得點
好似幾好 但20頭用係咪無咁適合 有冇絲打買過?
我同另一個絲打一樣
都係之前都係睇到youtuber推所以買左黎試
琴日用左第一次 好似有順滑左
外國撚喺lookfantastic買,見hk lookfantastic都有
用咗成個月,感覺唔係太有用
缺貨
比呢度啲絲打買曬我琴日見到都即刻落咗單
我連續用左幾日反而面有幾粒好深既粉刺暗粒代謝到出黎自己清到 未用之前只係見有有啲白白地但吱唔到出黎另一個成日生暗瘡既位就淡左少少印不過都仲有1-2粒粒生出黎 但就PERIOD唔知關唔關事

我係見到台妹YOUTUBER話洗完面揸左杏仁酸先再用爽膚水 我就跟左佢 但追PO話唔可以日日用 依家用杏仁酸同FACTIV 枝PHA2輪住用睇下效果如何

一陣再上官網研究下睇下枝野可唔可以日日用先
lm
用咗幾個月 原本有點雀斑仔都幾深色 宜家淺色咗好多 本身鼻樑有啲濕疹印同暗瘡印都淡哂睇唔到 我用埋pha2就黎要補貨
你係咪未等佢完成吸收晒 就搽防曬?
我係等1,2分鐘 完全吸收晒 塊面冇晒癡立立先搽防曬,咁就冇起擦膠碎
sasa $375 500ml Khiels 金盞花 買唔貫好....?

死開d啦
唔sasa, 都問500ml 用唔用到咁耐。。。
Kiehls L’Oréal gp
咁有咩tonner for. 男仕暗瘡肌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞