不規則分享 | 化妝品 + 護膚 41

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我用牙膏狀個枝
spf32唔太笠
spf50+就笠
依家日日戴口罩,你地都會搽防曬?
係邊隻呀?
我日日搽防曬
係左邊個2隻
Thx 絲打,用哂手上果d我會試NOV
有冇人用過防曬棒?好似好方便
最後去左iherb 買,頭一兩次效果好明顯,之後就好似捽唔出黑頭
係真係少咗黑頭 毛孔細左既
搽親都生暗瘡 百發百中
YouTube睇過片 洗面膏左佢再敷泥mask, 有時懶 用紙巾印到唔油就咩都唔搽訓
會呀 口罩唔防曬
我而家會防曬加碎粉 好似就冇爆瘡
新手一問
塊面天生暗啞
查咩護膚品,塊面可以光澤啲?
now foods, 佢黃黃地色 無印個枝透明
google 圖片jojoba oil ,又好似多數都黃色
分別係好似榨取方法唔同,所以照係iherb買左 60幾蚊
唔知係度講定隔離痴線西post先啱見都關beauty野係度想比多啲人知唔想有妹豬見多KOL去就覺得係好
睇唔過眼依間半永久化妝weirdobeauty
啲料用淘寶支那野但就扮日本料!唔好諗住話係淘寶抄日本牌子呀 google過乜野日本公司資料都搵唔到囉!問埋淘寶客服都話唔方便透路來源地呀仲要話自己係良心美容院收皮啦
cls夠膽死收$580一次呀大佬用落隻眼度架!條片做到又紅又腫仲好意post出黎 做飄眉又飄到咁多gap做霧眉又霧到成個框咁賺到fatfat 細鋪搬大鋪仲自己搬埋出黎住 再開班搵水魚教人整 頒果張垃圾cert真係當自己係專業學校有朋友嘅朋友有報名上話佢冇料扮有料廢到爆 用學生價賣支那野真係佛心公司所謂免費用佢個場其實都係要比錢佢條友有拍youtube仲要啲口吻好似袋錢入你袋教你做生意發達咁真係要推比多啲人知唔好中伏!
Elta MD
會呀
防曬係護膚步驟之一 你揀啲唔笠既防曬就ok
Glamglow 黑泥定白泥好用啲?
thx 絲打
試下先
sasa colourmix呢d鋪價錢其實係平過台灣,我之前想去台灣掃貨格過價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞