不規則分享 | 化妝品 + 護膚 41

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
係呀 得marketing囉
收得咁貴又冇咩效果就真係唔會再幫襯佢
依個唔係依間[黑之羽]日本官網黎架個網有賣其他brand嘅product,屬於美容學院/salon
不妨睇埋依個網有埋圖係班蝗點設計依個brand,同埋如果真係日本製造點解個盒冇made in japan呢有幾可日本造嘅野係會唔印上去
https://www.puxiang.com/galleries/a92672cab95731694e7ef37a8cf1737b

btw 黑之羽依個名真係好撚柒蝗味勁重包裝啲所謂日文字都好大浸支那味
留名 有無人用過Impress???
我係用一支呀
Bare minerals見無乜人推 但好潤好用可以試下
oicc 可能我妝前保濕已經夠
人地話一支先乾架喎
oicc 可能我妝前保濕已經夠
乾肌 O唔OK?
我記得我去過比佢試上眼
都唔係話遮得好好
BA仲死頂話「你睇吓!無哂黑眼圈」
同埋三色好麻煩

其實係咪搵過支潤嘅眼霜好啲呢
但好嘅eye cream好貴
我沙漠眼底都ok呀 可以去counter睇下先
我一罐同一支都有
罐裝一定乾啲
用嚟遮面位暗瘡印嘅
人地良心美容院標榜療程價格合理總之佢個價錢就最佛心佢致力打擊美容黑幕風氣只可惜佢自己本身就係一間黑店
我用過 勁耐先用完 但無乜特別 唔會回購
係?可能都係睇人掛
想問有冇人知面到有粒㩒落去先feel到腫腫地 上面仲有暗瘡印咁樣嘅印嘅 其中一粒之前生過石頭瘡 冇咁腫之後變左摸落去會有一粒野腫腫地咁 點樣先可以消
有冇邊隻深層清潔毛孔嘅美容儀推介
原來係咁 絲打好勁
咁咪即係好似miniso咁 扮日本牌子但又真係俾佢開到去日本
我兩個月前有仲以為自己有硬塊 嚇死
keep住用暗瘡系列嘅護膚品
唔摸佢唔擠佢
跟住而家慢慢消失緊
有冇咩去印產品介紹吓唔該晒
知唔知邊到有得試 太多色
真 我用完諗住試下origins有峰蜜果個黑色 完全比下去 遲啲都要買番dmc
Seam?
有冇人用過tunemakers aha 毛孔收縮水?
諗緊買佢定factiv pha2 當toner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞