[親生仔] Google Pixel 討論區 (45) 4a到貨未?4a 5G/5即將發佈?白卡勿入

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有咩問題
我部垃圾6s仲吊緊鹽水 用多個月不成問題
唔好意思,想知係因為出貨扣錢嗰陣開咗VPN,所以比人hold住咗ac?
我先用咗兩日Android 10
其實都係估關VPN事
見佢email話detect到我acc有unusual activity
落order嗰下用日本IP, 之前可能用過唔知邊度IP註冊/登錄, 送貨地區係香港
Google phone就係咁
等新果兩部pixel 啦,
睇過個流言話新果兩部9月尾係上市日期(唔確定)
希望在明天阿嘛
如果跟住連個兩部pixel 都買唔到(出現過係pixel 4a訂購過程中有偷機只有空盒ship到, shipment lost, cut單), 咁樣個位巴打應該呢世都唔會再買Google 出嘅電話
岩岩係amazon 入左部renew pixel 3 玩下.
貪前鏡wide 同夠平
取代部xz1c
xz1c

咁呢部pixel 3幾錢
好似$2000
2000 有找
巴打真係好勁
窮, 有咩咁勁...
差幾舊水,我就會入 Pixel 4a,唔會入renew pixel 3啦
因為我係取代XZ1C, 前題需要防水
bbb bro經常落水?
會出國旅行, 落雨影相都需要
有試過mount 電話係單車 開住google map 突然落狗屎
mount係單車咁激,xz1c影到靚相?
係日本台灣邊識路.. 唔靠google map 點得
自拍貪夠wide, 影哂成team
要靚都係拎返iphone 出黎
等你入手後比較下 iPhone 定pixel 影得靚
pixel 3 有防水 845 係舊電差少少 其實唔差
最緊要唔想有打窿芒
我反而覺得4a係咁多代最好睇
上網睇佢成部4a掉落水都冇事
佢唔寫防水其實只係無去認證 (cost), 啲電話點都會有防水嘅 (你浸哂落水當潛艇玩就唔計啦)
我以前啲電話係單車都係mount係度日曬雨淋, 我都想佢壞咗可以換, 點解淋極都唔壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞