[親生仔] Google Pixel 討論區 (45) 4a到貨未?4a 5G/5即將發佈?白卡勿入

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
幾號買
21號
依家先出21貨
人地20號買已經開心使用中
我都係20號買, 部機係sf幾日都上唔到機
20號仲未ship
啱啱見到有notification話on the way
興奮咗幾秒
原來係個case on the way
20號買,開心用左4日
暫時得一個投訴就係部機太輕, 驚易跌同跌左都唔知
我部sony 開5成就夠,pixel4a要開到6-7成,應該係正常
有冇xs max 用家轉會用呢部,感覺如何
重量差太多,用落去發覺根本唔使咁大個moon,因為佢個屏佔比一流。不過比起iphone個處理器,佢係無咁勁但絕對都係順,我覺得抵黎做主力機都ok,影相唔使講,iPhone 都差幾多下
最好就係有返fingerprint 開鎖,一早就覺得faceid 係垃圾黎
用左max 兩年,想返番android , 見呢部cp 值幾高。同埋輕都幾重要
但係想問下咁多位ching,pixel 上面條bar 有無得搞透明唔係就咁黑色一塊
屌佢老母變咗10月14至11月4號
有冇巴打多咗部機未開
我仲未奶嘢
諗住支持下google都唔得
想放棄了
我本身有用開 Pixel 4,auto restore d setting同down翻所有app,只需要login d app就得,都唔知d古代人做咩9,咩9都要backup埋app data

我真係好想講,依家好多app都要login過,咁backup咩撚app data姐,連iPhone都係咁但就日日有人問 鬼唔望問個d陷家產跌撚左部電話,買過部新個時唔識restore,以為自己咩都無哂
做咩呢兩日見你係咁屌人
去肥花買囉
買部電話都要等三個月
咁樣等是咪不如等pixel 5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞