[親生仔] Google Pixel 討論區 (45) 4a到貨未?4a 5G/5即將發佈?白卡勿入

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
長用dark theme 係咪襟用d ?
呢個好用?比得上imos?
手感 Ok 順,唔錯的 ! 起碼好過樓上日馬果款連前鏡都無開孔。

其實好睇你啲app有冇dark theme, 有嘅先會慳電啲,如果好似fb咁冇dark theme, 你部機set dark theme都唔會慳得幾多
呢個好用?比得上imos?

呢隻牌字無用過答你唔到,不過 gor 先 $40 兩張,清晰度又唔錯,易貼,又唔會有彩虹紋,仲想點 !?
It could land even sooner than that, though. A more recent rumor alleges that both the Pixel 4a 5G and the Pixel 5 could land as soon as September 25.
好期待
Source:
https://www.androidauthority.com/google-pixel-5-1123659/
我淘左兩張就係gor, Rmb35 0.3 康寧,唔知佢真定假喇
屌 我部3升咗11又唔想降
結果我棄game算
唔該哂 我考慮呢個丫🙏
咩嘢叫做 du 大卡

八達通sim 要等其他巴打試
dcfever同carousell

鬼域你直接上佢網站睇
buds 2唔驚中招咩?
我諗住買一部專for影相,所以features無乜所謂
利申上一部用HTC
好驚呀所以先一路拖住冇買
等3啦ching,2應該仲有硬件上嘅問題,唔好博啦
影相flagship通常多啲野嘅,例如多個鏡咁囉,但成像好似差唔多,當然pixel 4多粒telephoto lens出黎點都會好過用high res zoom嘅,不過pixel 5個個都係估,無人知佢係咪真係同leak嘅一樣,因為今年google出機嘅方式同之前有啲唔同左
等3都唔知要等幾耐如果2係software issue希望會fix到
姐係app用黎增值同check餘額嗰個nfc function
啱啱先留意到 買咗冇開孔嘅貼
唔知分別大唔大
到咗了
21號落單 31出貨 5號到咗

唔係幾滿意amz個包裝
同埋2腳插點樣樣用
五金舖買個轉插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞