[親生仔] Google Pixel 討論區 (45) 4a到貨未?4a 5G/5即將發佈?白卡勿入

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇到我o晒咀 條友究竟有冇認真搵過....
大大隻字customer service都可以睇唔到?
唔緊要啦
我果部聽日DHL 派貨
第一次用Android

諗住雙修
之前睇 星星星 s20+ : 120hz vs 90hz 電量評測
120hz 好似會快2個鐘無電!
唔記得有無記錯
我用咗2年幾ipx , 都準備用4a做副機
感謝巴打詳細回覆
其實我用web 版,冇dl app,搵到customer services但冇email / contact us 果隻字。唔緊要啦,我搵到退貨果隻字,我用港幣畀錢,佢退款數目唔啱先再問cs 啦,compensation由得佢啦

我用緊iPhone 8+, 諗住4a ok嘅,買12嘅錢都可以慳番,同埋其實部8+ 到呢家都冇乜大問題,Face ID 衰d講句都唔知幾時先用得番
條傻撚唔講個MON大細同720同高清既分別....CPU都差好遠啦
想問下kill app係咪一定要人手一個個咁kill?
之前部舊機有個制可以一次過kill哂d apps
同埋d apps既排位係咪無得執?
我長按個app淨係可以拉出去主畫面
無得執位
做主機啦
掃到最左有得一下關晒

無,你可以試下裝其他launcher
做左盲撚
thx
好心冇貨就唔好接咁多單
等Black Friday
即係香港時間星期三出Android 11?
lm等report
巴打我等你個包膠呀
報告各位施主
貧僧個account終於解封

不過

我部4a冇咗
原來佢唔會hold住我個order直至account解封
登入番話 item no longer available
成個order已經冇咗
冇曬貨,得場空
阿彌陀佛

買部機都要過七七四十九重難關
等到佛誕 唔通命中注定同4a無緣
VPN
終於到手,真係好正
即管笑吧
下個post #1講美馬買機提醒下連登巴絲
血淚的教訓

我第一次落單係8月4
個天可能覺得你啱4a 5g或者5仔多啲呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞