[親生仔] Google Pixel 討論區 (45) 4a到貨未?4a 5G/5即將發佈?白卡勿入

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
同埋有冇示意圖?
唔係好明點反法
巴打個case幾靚哦係邊到買嘅?

咪係呢位巴打果款,唔駛 $10 個,淘x買。

https://lih.kg/aCjDiCV
竟然係講影相

我有朋友投訴成日過熱, 打下機又過熱, 影完相hold住左個app係度都會過熱, 好似講到好誇張咁
如果我冇記錯, 巴打你好似係用VPN出事呀可
的確又真係幾熱
X1我老豆用緊
佢年頭先試過開個相機出黎成部機frozen左,問我點搞
好彩佢係買罪大我先幫佢試下長撳power強制reboot返部機
不過其實都唔肯定得唔得,係試下架咋
第一次係OePay mastercard
第二次懷疑係VPN
咁依家美馬係咪仲未有回覆
send咗信用卡月結單人俾佢審
次次覆話核實唔到
又唔解釋點解唔得究竟仲差d咩
attempt-failure無限loop
每send一次野要等一兩日先有個回覆
你依家嘅狀況係點?我記得你好似 register 左第二個 account ga,第二個account用咩 credit card?
邊度買?
最on9係whatsapp
咁 whatsapp 跨平台就一定要用錢買 software 去解決啦,唔跨平台嘅就只要 restore 翻存在係 icloud/Google drive嘅backup就可以
姐係mon貼太出或者case包得太入
咪會頂到
用到sgp case?
真係廢到離晒譜, 咩年代呀仲唔上cloud
telegram輕鬆換機
佢應該會話你d資料唔夠清晰
用過Line先知咩叫真正嘅廢
咁其實好似iPhone咁restore真係方便好多㗎喎
iPhone 點樣restore 令到你唔洗login返d apps

我唔否認, 真係有d 舊app無account可以restore就真係方便, 但係真係有咁多呢類app咩? 自己唔去選擇一d可以cloud restore 嘅app而麻煩就真係抵死啦, 永世留係ios啦

(我只講事實, 無刻意人身攻擊任何人)
淨係Google堆App已經唔使啦
咪住, 你嘅意思係咪 "google 堆app因為iPhone restore所以唔洗login就可以用到個account"
屌 想買但amazon 又停左無得買
連26買個d巴打都要delay到10月中至11月, 咁你話amazon有幾多貨

btw, 真係心急就上dcfever/carousell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞