[殺龜大會] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區(20)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好似係隊內訓練時
同鷹隊Teague Millsap一樣,斷你米路你咪慢慢單打
本來鹿個 spacing 就係靠字母創造出黎
你俾佢 iso 佢就直接屈你
挾佢就傳
今場熱火守 passing lane 守得好外
鹿瀨嘢最大原因係字母罰球炒到傻
變相佢自己都唔敢 aggressive
佢串過邊個

對成為goat無興趣,但又夠料打NBA

有人俾max咪要

我唔覺wiggins有覺得自己好勁

隊內輸左根據rumours ,係得wiggins上去同butler講野

你可以話佢浪費

但恃同傲同佢真係無關
鹿一定係問夫子
btw Middleton好似用唔少pnr而唔係純iso?
但佢有jordan dna
但係Morris踩鳩佢果下好撚仆街

打得硬同想整傷人係兩回事
見頂打波完全係等收工
主打起手勢係咁

帶bench更加係咁

同bledsoe middleton係到會佢地發動
Wiggins 係狼唔識養姐
城城放養都叫中鋒位仲知做咩
Wiggins 放養到四不像
拎住副咁既body企底角等三角
佢本來個身體同天賦都係一等一
但係喺木狼個陣就攞住max contract hea打
算唔算恃才傲物
佢串過邊個

對成為goat無興趣,但又夠料打NBA

有人俾max咪要

我唔覺wiggins有覺得自己好勁

隊內輸左根據rumours ,係得wiggins上去同butler講野

你可以話佢浪費

但恃同傲同佢真係無關
有期wiggins打親LAL YC都好撚勁 , 打親都兩分硬食
個陣狂J 好想要wiggins
Wiggins 係狼唔識養姐
城城放養都叫中鋒位仲知做咩
Wiggins 放養到四不像
拎住副咁既body企底角等三
應該無咩人真係iso多過pnr嘅

但”嘗試” iso嘅次數,middleton 應該算高
有邊個打YC係廢
嗰啲叫陰濕,波叔之流就算鳩數啦

我係指緊Morris 卓羅手術刀一野咪落Doncic嗰啲
首先Morris意圖係go for Ball,打到Doncic原因係佢無意保護對方球員,先會唔留手,一係block一係hard foul到佢上唔到
Doncic bb打波就係不斷seek contact,到真係有contact,又要希望人就晒你,foul得恰到好處?
無錯,NBA就係想咁,所以morris直接F2走,如果唔係最多F1

Morris算唔算賤?如果大家真係想要hardcore籃球
唔俾對手and 1真係好小事

其次就係整傷人都分外傷同內傷

整到人外傷,係超技術,並不是籃球技術,我唔會贊同,亦唔會詛咒佢,因為睇落好嚴重嘅傷勢,爆缸,甩牙,撞飛你,其實球員真係食生菜咁食
表表者有波叔

但係想整到人內傷,依啲真係要死全家,穿心腳,收山腳,天山折梅手依啲真係快撚啲死
表表者有zaza dwade
個陣吹到新james
只睇頭一兩年咁wiggins真係好令人期待嘅
15歲吹到入NBA直接攞MVP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞