[殺龜大會] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區(20)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
點解一場波同時有jb馬刺波叔
希望佢好似kidd咁臨老champ到
我講Ducan Robinson
馬刺雙塔 duncan robinson
特別係有天賦同身體比你浪費,佢應該幾羨慕
艾斯
towns 同wiggins

仲有呀ben

龜少咁高學識,可能真係報恩。
對手爭一截
咁都唔明
leonard努力唔輸佢啦

btw leonard身體都未算頂級佢都贏唔到
playoff p 淨係帶女友入城 唔帶埋個仔
隻手長咁多
我16年先開始睇波
nba咁多怪物,jb真係普通到唔普通
JIMMY BUTLER, 2008: NO. 1253

Not only was All-Star wing Jimmy Butler the 1253rd-ranked player in his recruiting class, according to 247Sports, he was the 226th-ranked junior college prospect, to boot.

高中排名
公鹿似行緊上年速龍嘅舊路

game1輸Magic

二輪讓二追四

東決字母game7絕殺

決賽AD傷住打,LBJ復出斷後腿
佢指第三陣容,好似係真
支持最尾果句
其實不動河山係有做 adjustment
下半場打返 simple basketball 字母 screen 俾 Korver 直接 catch and shoot
又或者佢 screen 完 roll in 做 decoy
直接唔俾波佢傳外線
進攻係有影響但問題唔算大
問題係防守 JB 同 Dragic 竟然剷到入去
同埋應該低估咗 Bam 嘅 play making
兩三球佢攞波時全部無諗過佢會傳入3秒區俾人 back door cut in layup
本來鹿成個 system 就係放你三分 long 2 防你 drive in
熱火 drive in 到入去佢成個防守體系即係穿咗
無筆掃做第一度閘問題幾大下
其實而家困住晒佢哋係入邊係咪間接幫佢哋提升返個狀態
又唔駛飛又無其他 distraction
而家個個都好似好fit咁點射都有
無點 trap
係直接俾字母攞波
Drive in 先挾
所以應該嚇親字母
唔洗坐飛機
冇觀眾
冇場地因素
冇時差
專心打波差好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞