[殺龜大會] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區(20)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢啲都叫 all in?
條題寫
我都想要
個教練冇咁on9既話數據應該會靚d
寧願Wiggins+Looney+2nd pick
乜柒都未打過又換
如果wiggins肯用力打,勇又打返15 16打法
佢既作用會好大同有好多機會表現

做乜鳩呢
Adams見到佢就諗起自己粒蛋
理想嘅情況下,雙輸

現實嘅情況下,鷹大賺

76要capela姐係玩鳩牙ben唔講

理想嘅情況下,鷹簽到人

capela本身已經fit trae young,加上hunter,first round嘅補強,加上簽返嚟嘅嗰個人

戰力係好過一個mb

但現實嘅情況下,鷹唔會簽到人,huerter=空氣,2022round useless,hunter應該唔係準all star嘅3d + capela + 6 pick就upgrade到大帝絕對係爽賺
咪話唔勁

但3d就是好

有carroll都夠
今朝聽個旁述講好似話MK同水行俠講“Let me handle it!”
嚟緊4會愈嚟愈矮嘅情況下算係夠用
希望三分有三成八
所以顯到cp3喺隊中既重要性
如果係wb做大佬見到呢啲情況
off seasons會操操下盤+肌肉量, 應該都仲OK
護波手要推開人一米個隻技術?
定打pick n pop搵mis match但唔拉開個半場衝刺都過唔到人個隻
LBJ同Giannis 比技術真係50步笑百步,打法就係相近,只係一個打多人十幾年經驗,d技術細節,例如拍波腳步個d LBJ真係唔好笑人
雕 字母淨係識行兩步
Rmbj 可以控制到行2-8步
字母有排都學啦
今日冇睇 火箭都係想打多想波熱身啫
控球剷籃低位射波分波全部都係技術,LBJ一對一唔係對大鎖幾乎食硬
做hater都要客觀啲先得㗎
LBJ fans會話佢放籃finish好勁,話之你幾多步
死占狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞