[殺龜大會] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區(20)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
占士一定唔肯 除非佢出左局
上次半身不遂都罷咁次死埋人冇理由唔罷呀嘛
source
我咪一早話Lbj技術唔好笑人囉50步笑百步個隻
技術唔好入波計1.5分
定技巧好入波計2.5分
你都幾撚25
寧願反下黑左kd同Kobe mvp

識野
ddr個氣場弱過jb差好多
如果舊年JB喺馬刺 贏咗金塊啦

我覺得Beal都勁過DDR
罷2個月啦今次要
起碼都要罷到拜登當選先啦
呢句點定義
JB算型,美國隊人緣都幾好,又有fashion sense
佢場外好巨星,場內就爆分能力好弱
但好壓場,淨防守都壓
同埋多clutch/game winning shot到癲
Love also claimed he still possessed the kind of elite scoring ability that he had in Minnesota.
“Lets just call it what it is, as a team defender I can be pretty damn good, as an individual defender, meh. But as an offensive player, I can be great. I still have that in me.”

信唔信
唔太夠

有排排
Ben Wallace
有冇link, thx
Butler上賽季初在灰狼訓練時,帶隊狂電陣中雙狀元Karl-Anthony Towns和Andrew Wiggins不說,還嗆球隊總管Scott Layden,鬧出軒然大波,最後灰狼趕緊將他送去七六人,但來到費城後,他有話直說的個性讓教練團相當感冒,球季結束後,Butler決定和七六人分道揚鑣、轉戰熱火。

根據《ESPN》記者Nick Fridell報導,當被問到Butler是不是更衣室毒瘤時,熱火總教練Spoelstra表示:「撇除外界傳言來看,Jimmy在更衣室內是個『非常討人喜歡的人(very likable guy)』,我認為這也有助於我們像今日這樣贏球。」
佢係入硬不過遇著改制悲劇
迫住要等陣
Love 係直情 borderline
twitter #DijonKizzee

罷啦罷啦罷
一齊睇片但無人出聲,做乜撚
筆拿又中
今次隻黑鬼俾人查個到unspecified vehicle code就打人塊面, 走個陣跌左把手槍出黎, 之後俾人射死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞