2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
下年EN 畢業...
我想問係咪通常1月中就會出post 請fresh grad 叫人in?
同埋en係咪真係開始唔請
想知報私院係咪要等出左牌先報得?定依家都可以報
下年EN 畢業...
我想問係咪通常1月中就會出post 請fresh grad 叫人in?

General en 應該唔驚wor

但係咪未出牌都已經可以報?
In 得好差 應該冇offer 有冇其它出路

in 得差會比多次機會:2nd interview, 不過若果衰態度(例如:連self intro都唔準備, 甚至no show)就真係bye 了.

kec個interviewer講上年冇second in

我答錯左plavix係anticoagulant 又答得差 一定冇offer 所以報定想報定私院。睇下請唔請

算啦,都係果類野
下年EN 畢業...

General en 應該唔驚wor

但係咪未出牌都已經可以報?

我地UGRAD都係未出牌就報
RECRUITMENT果度有個特別係比FRESHGRAD報的
寫明(2017 Graduate)
hkwc開始in未
hkwc開始in未

唔係IN 左好耐啦咩
hkwc開始in未

唔係IN 左好耐啦咩

五月二in識人

做咩有咩新消息

???
係咪派左second in interview email

邊個cluster?

邊個cluster?

ntec
其實佢岀offer是咪只用電話聯絡?
Email有無架?😮
是咪所有CLUSTER出哂SECOND IN EMAIL
Kcc好多朋友都有2 nd in 但我冇 但自問自己in得好差 佢地會唔會覺得in得差連2nd in都唔俾
知唔知in得唔好係咪一定都會有second in 而唔會直接reject架?
Kcc好多朋友都有2 nd in 但我冇 但自問自己in得好差 佢地會唔會覺得in得差連2nd in都唔俾

我都好驚

我都好驚

好不安 我都係kcc 但冇2nd in 自己覺得in 得好差 係米比人直接reject 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞