2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
當年都係ha做過三年 去玩左年半後
開頭都諗住番ha 點知開到聲都唔派番我去想去既speciality(仲要係做過兩幾年既 specialty)
屌 跟住把心一橫reject左個濕鳩offer
依家唔洗番shift 生活健康左勁多

所以就算in唔到ha 都仲有大把出路呀各位巴打/絲打

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

男rn冇ha offer可以搵邊到做

私院

極難請 除非你係靚仔 同埋佢係請有經驗既icu OT nurse 多
開頭都諗住番ha 點知開到聲都唔派番我去想去既speciality(仲要係做過兩幾年既 specialty)

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

私院

極難請 除非你係靚仔 同埋佢係請有經驗既icu OT nurse 多

咁重有咩地方會收留男rn?

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

私院

睇黎讀 nursing呢5年要學定其他野 留定後路

你拎左offer咩?

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

私院

無架啦 一係去做紀律部隊
有冇人知今年psy既情況點?
其實男私院一樣會請,唔單止ot icu, 普通ward 都會
其實男私院一樣會請,唔單止ot icu, 普通ward 都會

機率問題 點都有 但比例上一定少過ha好多好多

Psy 情況嚴峻

利申: Psychiatric 學生

Psy 情況嚴峻

利申: Psychiatric 學生

星期一 應該陸續通知?
星期一 應該陸續通知?

即係開番鈴聲先
星期一 應該陸續通知?

即係開番鈴聲先

actually我鳩up
幾時先有結果 等到頸都長
樓主改左名
聽人講九東有body check 通知

有 收到岩岩

啱啱收到
好驚
各位新同事們加油
原來我已經做左兩年
唔好頻頻出事啊
好驚

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

私院

無架啦 一係去做紀律部隊

Oah都會要
我早年睇過公立醫院精神科

會唔會影響入HA

早知睇私家

我係男,私院唔洗諗(
[/quote]
唔會
我有frd都係岩岩收到email九東有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞