2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
唉:(

絲打由post頭放負到post尾

去旅行就開心啲啦

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

touch wood真係冇offer , 有冇次選出路?

pivate 囉,港怡都缺rn

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

港怡唔係請曬啦咩?
聽講

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

港怡唔係請曬啦咩?
聽講

私家請曬未
就係因為一直等ha offer
所以冇apply private

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

都等左咁耐啦
開左工都仲要一個月先出糧

去旅行就開心啲啦

屋企等我開飯

港怡唔係請曬啦咩?
聽講

聽講都走左d
又要等到星期一
又要等到星期一

星期六都有機通知
又要等到星期一

星期六都有機通知

hr 呢d dept 好似行五day
又要等到星期一

星期六都有機通知

今日紅日
又要等到星期一

星期六都有機通知

今日紅日

頂係WOR
又要等到星期一

星期六都有機通知

hr 呢d dept 好似行五day

之前CALL人INTERVIEW都好似有係星期六通知
我2nd in HA ,搵定法國做2手準備,但應該選私家

利申 法國已收

女?

利申 法國已收

女 ?

利申 法國已收

你幾時apply?

利申 法國已收

你等幾耐先有得in? 你係唔係做ward?
En 博愛 起薪係咪萬七

利申 法國已收

你幾時apply?

我6月頭已apply

利申 法國已收

你等幾耐先有得in? 你係唔係做ward?

大約一星期有通知,即日收,隔日叫我body check, 而加未必,因為已經收左好多人。但可以試下浸會,如果未deadline 好似好等人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞