2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
等。終日得個等字。真係好煩。
究竟仲有咩cluster未出?

KWC KCC
HKEC?
今年kcc搞咩鬼
今年kcc搞咩鬼

吊 報唔報私院好 冇offer就食得屎

試下報private啦
前幾日寄cv去法國同st.paul
St.paul第二日就打黎問interview 應該都等人用

試下報private啦
St.paul第二日就打黎問interview 應該都等人用

要返到香港先

試下報private啦

要返到香港先

男仔可以報邊間
推post都推到就黎爆post都未有offer
推post都推到就黎爆post都未有offer

KWC KCC
HKEC?

Hkec 有list 但d 同學仲未收到email
Kwc reject email 出晒
Kcc 仲未出

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

咁kcc reject email呢

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

咁kcc reject email呢

Kcc仲未出哂reject email?
Kcc仲未出哂reject email?

出左啦

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

呢位師兄話未出

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

呢位師兄話未出

幾個frd收到 上面都講左有啦

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

呢位師兄話未出

佢唔係話kwc出哂 kcc未出哂 我誤會左佢既意思?

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

呢位師兄話未出

上面其實都有巴絲話kcc出左reject letter而reject letter都已經出哂
我身邊都有唔少報左唔同cluster既同學收到reject letter 包括kcc

其實大家可以冷靜分析番呢個post巴絲們分享過既消息同留意下自己身邊同學既情況
如果你話 kcc有人收到offer但自己未有任何消息既話 你地擔心係十分理解
但如果身邊等緊kcc offer既同伴都未有消息 而自己早前又冇收過reject letter既話
咁唯有就係慢慢等

利申 好緊張但都只可以等

KWC KCC
HKEC?

Kcc 仲未出

呢位師兄話未出

上面其實都有巴絲話kcc出左reject letter而reject letter都已經出哂
我身邊都有唔少報左唔同cluster既同學收到reject letter 包括kcc

其實大家可以冷靜分析番呢個post巴絲們分享過既消息同留意下自己身邊同學既情況
如果你話 kcc有人收到offer但自己未有任何消息既話 你地擔心係十分理解
但如果身邊等緊kcc offer既同伴都未有消息 而自己早前又冇收過reject letter既話
咁唯有就係慢慢等

利申 好緊張但都只可以等

緊張到冷靜唔到
但你既分析好有道理

希望大家都可以快d收到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞