2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
Up

hi絲
我諗second in都in哂
而家只有等

咁祝大家好運
收到想要既offer

有無各大cluster 派offer 時間?

嚇親以為有消息
Up

hi絲
我諗second in都in哂
而家只有等

咁祝大家好運
收到想要既offer

有無各大cluster 派offer 時間?

嚇親以為有消息

Me too
無啦啦推post
收風新西好似有叫人body check

打電話定email ?

打電話定email ?

😱

打電話定email ?

電話

打電話定email ?

電話

我之後唔係香港 咁點收電話
見到個post先醒起原來我grad 左5年
希望咁多位黎緊既新同事 做野都憑良心
呢行太多陷阱 有咩唔識唔明 真係要問mentor 問senior
btw 醫護人員係連登真係易認 個個都用藥名

打電話定email ?

電話

我之後唔係香港 咁點收電話

收唔到電話就好似reject offer
見到個post先醒起原來我grad 左5年
希望咁多位黎緊既新同事 做野都憑良心
呢行太多陷阱 有咩唔識唔明 真係要問mentor 問senior
btw 醫護人員係連登真係易認 個個都用藥名

Hi senior

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

唔係我
我有同學收到

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

已經疊埋心水收reject letter, 已經將個grad trip 縮短左 準備早d 番香港揾工
當年都係ha做過三年 去玩左年半後
開頭都諗住番ha 點知開到聲都唔派番我去想去既speciality(仲要係做過兩幾年既 specialty)
屌 跟住把心一橫reject左個濕鳩offer
依家唔洗番shift 生活健康左勁多

所以就算in唔到ha 都仲有大把出路呀各位巴打/絲打
開頭都諗住番ha 點知開到聲都唔派番我去想去既speciality(仲要係做過兩幾年既 specialty)

咁你依加做緊咩?

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

已經疊埋心水收reject letter, 已經將個grad trip 縮短左 準備早d 番香港揾工

咁負面既你

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

咁負面既你

我成屋等我開飯
我屋企人個個以為我做硬護士,如果最後咩都做唔成我會想死
唉 讀nursing 唔代表必請架嘛
所以番來要9秒9揾定後路

打電話定email ?

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

咁負面既你

我成屋等我開飯

reject左先
不急於一時

電話

你收到啦?
咩cluster

NTWC

緊張時侯又到

咁負面既你

我成屋等我開飯

我明呀 絲打
去完grad trip返黎先算

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

男rn冇ha offer可以搵邊到做

咁你依加做緊咩?

男RN有咩出路?

男rn冇ha offer可以搵邊到做

私院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞