2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
in KEC 但到依家都未有offer, 但亦都冇收到reject letter. 利申有做tuns. 有冇人係類似情況?

同你差唔多 不過無做tuns
in KEC 但到依家都未有offer, 但亦都冇收到reject letter. 利申有做tuns. 有冇人係類似情況?

Tuns係kec? 係唔係個姓比較後 因為佢地順abcd咁sd email
亦有可能彈左去下一個cluster
係咪叫去邊度簽約就係邊度做?
Second in 收到offer 嘅可唔可以報聲喜
有同事Second in 收到reject letter
點解會噤架
係米冇second in代表請

kcc至今都未有消息喎絲打
冇second in亦都冇offer

慢長既等待

慢長既等待

Same here
點解會噤架

Reject 左之後有咩工可以做 係唔係應該揾份老人院工做住先 等ha 再recruit
被reject果d係general定psy nurse?
Reject letter 係ha central 出
定還是跟cluster 出

無收到reject letter
但未有offer
如果男fg無offer 係咪收得皮
點解會噤架

Reject 左之後有咩工可以做 係唔係應該揾份老人院工做住先 等ha 再recruit

其實老人院係咪都prefer 請女?

老院有請男仔 缺人
你地搵最好搵有同HA/GOV有關果D老院
因為有D係跟HA point跳
加油

點解會噤架

老院有請男仔 缺人
加油

係老人院 rn 主要做咩?
點解會噤架

老院有請男仔 缺人
加油

同問
無工搵嘅邊到grad
依家係咪得返HKEC, NTWC 未出?
依家係咪得返HKEC, NTWC 未出?

應該係Kwc kcc hkec
點解會噤架

老院有請男仔 缺人
加油

同問

做assessment paperwork呢類既無謂野
call白車
決定比唔比PRN藥

利申 : 外國撚
今日 KCC KEC 都出左 reject
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞