2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
依家新約係米6年?人工點跳pt?

三年一約
頭兩個凍point 之後先再跟point 跳

但我收到消息又話香港西全約要6年!?

其實一直簽既都係六年約
只係三年一次約滿酬金
乜通知都未有既朋友
有咩打算
搵唔搵定其他工

我驚最後關頭先比人reject
乜通知都未有既朋友
有咩打算
搵唔搵定其他工

我都係咁諗:(但我7月中先返香港
乜通知都未有既朋友
有咩打算
搵唔搵定其他工

日日都好驚
乜通知都未有既朋友
有咩打算
搵唔搵定其他工

日日都好驚

Same 冇offer 點同屋企人交代
打左去ha問 佢話reject email係由總部sd同埋已經出晒
所以未收到offer要繼續等
打左去ha問 佢話reject email係由總部sd同埋已經出晒

咁幾時先會出結果 同埋收唔到係米代表請左?

等得好辛苦

都講到咁
你就放心等啦絲打

都講到咁
你就放心等啦絲打

多謝巴打安慰
Psy nurse 無人請

Psy nurse 上年都已經好危

呢行比大家煲爆曬

Gen好快就行psy果條路
希望reject email 真係已經send曬
ntec 出email 了

我有朋友都剛剛報喜NTEC出email 佢本身冇做tuns
究竟幾時kcc先捨得出offer/
想當年等tuns offer 同rn offer 都係等到個人psy psy 地
係咁拎電話出黎睇
d 死人仆街廣告電話以為係hr又空歡喜

希望呢到個個都得到心儀offer 啦
想當年等tuns offer 同rn offer 都係等到個人psy psy 地
係咁拎電話出黎睇
d 死人仆街廣告電話以為係hr又空歡喜

希望呢到個個都得到心儀offer 啦

個Email叫 additional info........?
orientation day 又無提, 文件又無提係咪正常
好驚佢send 錯
九西仲搞緊TUNS續約嘅嘢
簽咁短之後係咁續又加workload又麻煩
Offer我估都要多幾日時間

個Email叫 additional info........?
orientation day 又無提, 文件又無提係咪正常
好驚佢send 錯

佢話七月中會再send email講簽約既野
Orientation係八月頭
九西仲搞緊TUNS續約嘅嘢
簽咁短之後係咁續又加workload又麻煩
Offer我估都要多幾日時間

請幾個月既tuns 又一星期只比人返兩日不如唔好請
on99

好驚佢send 錯

佢話七月中會再send email講簽約既野
Orientation係八月頭

thx絲打
等我仲專登留左voice message 問佢
因為同我fd NTEC個Email 唔同(佢係NTEC TUNS)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞