2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
Kcc 出ed

唔係只係出左廣華?

我收到廣華 我唔知其他
唔好意思 無意造成誤會

2禮拜放3日

2禮拜放3日

唔該
kcc咁得意逐間院出
KWC psy出左

終於收到offer
Kcc收唔到呀
係咪email?
KWC psy出左

終於收到offer

有覺好訓喇
KWC psy出左

終於收到offer

有覺好訓喇

絲打都係Psy?
Kcc收唔到呀
係咪email?

係email 但暫時都只係聽過KWH有offer
KWC psy出左

終於收到offer

有覺好訓喇

絲打都係Psy?

好想喊呀
個個有offer唔上水了
個個有offer唔上水了

大把人未有囉
kwc未有
KCC撚未有 😔
KWC psy出左

終於收到offer

有覺好訓喇

絲打都係Psy?

咁絲打應該係Poly
個post啱啱新開就bookmark左 但就冇睇
爬左粒幾鐘 由interview問題開始睇到有醫院放result 終於爬晒差唔多900個post 勤力過溫書wtf
睇完真係覺得好重負能量 尤其是tramadol絲打
講真 等offer都已經食唔安訓唔落旅行都唔想去 HA入面既環境仲嚴峻 日日俾傳媒同外行人屌打 而家都想死咁入到去點算
咁多位師兄師姐 你地有牌有得in已經係成就達成 比啲信心自己 總會有路行 我呢舊undergrad既飯連實習都冇信心 完全唔敢想像有一日可以等interview result 可以揸住個牌做RN
所以你地真係好犀利架喇 真心讚你地 咁多位加油 祝你地好運
爬左粒幾鐘 由interview問題開始睇到有醫院放result 終於爬晒差唔多900個post 勤力過溫書wtf
講真 等offer都已經食唔安訓唔落旅行都唔想去 HA入面既環境仲嚴峻 日日俾傳媒同外行人屌打 而家都想死咁入到去點算
咁多位師兄師姐 你地有牌有得in已經係成就達成 比啲信心自己 總會有路行 我呢舊undergrad既飯連實習都冇信心 完全唔敢想像有一日可以等interview result 可以揸住個牌做RN

Thanks

師妹加油呀!
實得既你!
Lm 19年grad希望到時有offer
利申做過年en

師妹加油呀!
實得既你!

好多謝你連登有愛

肯定會捉字「失」
話會比所有既畢業生都有入場券,但唔會請哂
KCC再唔岀,我就走去自殺😞
人好灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞