[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我有隻錶買個消磁器越燒越衰 過保養之前先上行處理
有粒大陸2824 自己調教緊 一個方向調好另外方向又唔得
凡事好講平衡 全部方向快十幾20秒 調到出黎
最好結果一兩個方向 +2-3s 但其他方向差幾十秒
之後發脾氣唔玩啦
終於返到屋企
就黎八號波,大家小心喇
有啲機會聽日唔使返足全日,當然 WFH 另計
最好唔洗返添呀
GO 隻新GMT senator 又幾得意
+1
以前未有全球暖化, 夏天冇咁熱又冇咁長就話啫. 而且以前資訊傳遞慢 > D人生活節奏慢, 先afford得起慢慢著衫. 即係好似而家得D有錢佬先會唔揸車但騎馬咁 真係生活喺嗰個年代就唔特別又煩架喇
UG呢個柒頭嚟喎. 成日賣"致敬錶"又隻隻吹到上天

仲畀人踢爆佢扮英國貴族, 然後fb page成日block人, 本身幾年前同其他youtuber有crossover後來反晒面
P U R E C L A S S
揸緊GLA, 準備換車唔知換咩好
GS Breitling 點會係B
洗唔洗過返車台吹

想買隻白底既錶 自己就鍾意上面個隻多D 但買葡萄牙系列 唔買7日鏈好似兩頭唔到岸咁
Breitling 多國家元首/名人戴,Navitimer 又有歷史地位
GS 唔駛講啦

佢地2個brand 要同其他ETA/SW brand 同grade
痴線 GS 排B唔講spring drive 變態科技同dial 玩到出神入化,單係人手打磨已經高同價位牌子幾班,巴打係咪打錯字
講價錢的話Richard Mille 直頭要S+++ 啦唔通我要話VC d 中上款比唔上RM d 入門款咩
Sorry 嚇左跳姐,有冇人得閒改返
點解我會諗起手遊上網睇ranking刷首抽
萬寶龍都有A
呢兩間居然B
家下唔係整鋼筆喎
Lack 同 Stowa 入唔入到榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞