[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
買左 GO 會諗起 ALS
冇咩事都係買返 IWC
Ching買料自己改?
印象中panomatric 好似仲厚啲
上網見人將snk809個5字拎走咗
成隻錶即刻順眼咗好多
我見5萬幾蚊 有月相 錶背又有雕刻 4分3甲板

好似抵玩過一隻IWC 小三針🧐
如果係唔會諗住als就放心去馬go
你買go望住隻lange 1你會發覺自己為左慳幾皮,結果距離隻一模一樣但lvl高幾班嘅als l1而家遙不可及
你買完iwc, 冇乜野係同佢一樣樣,所以冇以上問題
同意, panomatric 同lange1 真係太相似
多謝支持,咬字唔正,係6204
但係月相款GO 個怖局好似靚過L1....
https://youtu.be/jf_n8YDyDEo
今次拍兩隻冷門少少嘅
想問TAG aquaracer 定 sea master好?
同埋TAG同Omega級數差幾遠?
百份一秒?
唔係啊,最厚既月相款12.7,最薄手上鍊11.7,所以多人買手上

但葡萄牙,基本款就12.3,但唔知佢係咪買葡7,葡7真係厚
支持!
希望可以吸引多O的香港愛錶之人睇,
廣東話係我地母語! 香港人要睇番自己既channel
就好似Ming sir同Terry sir咁用廣東話介紹手錶
seamaster
aquaracer 膠 movement holder 遠近馳名

tag 我覺得只可以買配備 calibre 36,
heuer 02 同 heuer 01 機芯嘅款式
Frank Muller 感覺不是很好
號稱 master of complication 之後塞粒7750入去…
如果比大家揀 會入blue58 定369 ?兩隻一樣咁鍾意但財力有限唔可以入晒
係?上網搵左搵7750個d都係假錶
佢crazy hour用7750改?
佢都算老實(厚面皮?),佢改咗個名做 FM7750
至少有隻 diver chronograph 有用
願聞其詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞