[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
個橙色圈圈係幾正 不過呢款我都唔知邊度有

r個間話無
gmt新款折應該都唔會多
要預+多兩三千
新貨佢哋話無得賣 可能要原價了
https://www.midowatches.com/hk/swiss-watches-collections/sport-watch-ocean-star/ocean-starwanbiao-m0264303604100

建議你去mido 門市睇埋呢款,有日經過見到,做casual 粗用幾正,即刻買左
你睇完實物會明,呢隻隻色真係特別正,sales都話呢隻最好買
啱啱就咁睇相個金色好似有啲太 sharp
會唔會睇埋Christopher ward 個三叉戟幾正

不過唔知幾時先會有特價
唔會 佢係用似銅既金色鍍上去 而且係霧面
陽光底下都唔會反射得好勁
B01 本身係 integrated
追針,GMT 同 worldtimer 就掛上去
龜王外表完全 ok
但我對粒4R36嘅QC就真係有點意見

手好幼,不過真係好鍾意
seiko 可以search吓 samurai, baby MM, turtle, baby turtle... 太多款
右下隻白面係ex2?
手幼都carry到tudor gmt, 有啲錶就難啲,例如新explorer ii同單紅,所以tudor gmt係幾好,可惜既係一出個陣機芯有問題,扣左唔少分
網上推測圖only
今晚出片

宜家有折wo
係喎 手機傻傻地睇唔到 不過拆扣係咪唔算高 未買過
跟機

呢到戴breitling嘅師兄 應該5 隻手指數得哂
breitling對我黎講係首選
打搞下
如果想搵baume 嘅錶香港邊到多
想睇下買唔買到俾朋友
因為佢想要嗰隻好似絕咗版
Brietling 個錶面就係因為密密麻麻,有果種男人鐘意既機械感起度。
想買隻bb36黑色鋼帶比屋企人
rr又無貨 大家平時會去邊間水問價
東x 譽x
絕版就祝好運了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞