[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
開心得濟講下笑btw Bvlgari 出現左未,驚睇漏眼
我都係講吓笑
高唔高質都係咁吹
對佢認知只係聽過terry sir一段youtube片講過
個陣覺得係gs之下
點知原來係最top 有眼不識泰山
士兵齋三問

戰爭使人類加速進步
雖然好和平
見你講開terry sir又講下,有咩正youtuber值得follow?
Credor 玩果d 匠人畫畫雕刻野,機芯方面就得薄d 既spring drive 突出d, 路線同jlc als 呢d 玩複雜function 既唔同亦都冇得比
手腕細係咪唔適合戴
Hafiz, 專玩放大鏡 btw terry sir 有冇上連登,同fans say 個hi
梗係 follow 明錶玩樂頻道
terry sir真係講得最全面最深入
其他有睇緊既時光寶盒 時間觀念 dxm watch mirror watch呢d
我有follow開既....
HODINKEE
Watchfinder & Co
WatchBox
Theo & Harris
Amsterdam Vintage watch
Watch Replair Channel
係 漏左龜巴
Watchfinder把聲好正
咁好老實講,同價又真係pp行先
好彩冇錢,如果唔係5177 vs 5116應該頭都痛
鬼佬成日一隻錶隔幾個月又拍段新當第二條片
啲錶賣唔出呀

錶面都係頂班
寶磯仲有寶璣 overcoil
不過現代寶璣稱著嘅反而係佢嘅 engine turn Guilloche
以前貴朵係精工隱藏boss 都仲好啲
而家貴朵走埋出國際同 GS 爭同一市場
突然就變得好尷尬
平價enamel
十零萬都冇乜enamel選擇
Pp好似已經冇入門enamel,vc要3xxk chronometre Royal, als 好似要pour le merite又係3xx k

urban gentry都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞