[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
GLC
宇宙當然不得不提 polerouter 同珍珠陀機芯

呢度仲有人有隻更靚嘅 polerouter
又 twisted lug, chapter ring 又有紋
又唔似我果隻換咗面
睇到我呢
依家D 新C .... 1500cc

早晨。今日係寶路華偽 spring drive
其實唔睇數字, 渣落唔覺得係1500cc, 個EQ boost係燈位幫好多手, 係自己會覺得心理唔平衡

利申: 渣緊2016德製C250 Wagon, 2000cc

今日街坊裝返一返Office做野look
pumpkin today

曾經渣過一排 好多年前條女老豆部w140 尾期 s600 v12 正呀.

總係覺得冇2000以上.. 差DD...
W204 C63都係十蚊左右, 不過$5/KM
已經是 24小時 dial
加個 PM AM 應該都是等個 date window 唔好咁寂寞
總有方法入平油既冇 T 食差D 可以既
(purist 版) am/pm 可以一眼睇到上下午,我呢隻 gmt 版就真係冇用既
5 蚊一公里... 好驚
揸油渣幾毫子爽死
仲要入會員 油渣
想買架 defender 油渣
柴油G 又如何
香港好似無新柴油私家車賣啦垃圾正苦
又改左標準
柴油私家車的排放標準由歐盟六期改為加利福尼亞廢氣排放標準LEV III
個時聽朋友講Defender好似可以當Specially Vehicle出牌,唔受死期影響。

個時都有睇過G300 Military, 300GE同230GE, 但用黎Daily好多車場入唔到, 試過朋友架車, 個Break又好似唔係好夠力, 再好早開始停車, 最後都係渣返Wagon.
Specially Vehicle 要搵間公司幫你cup 番個SV 牌
我唔肯定係咪同一樣野,但個時因為環保署要Cut曬歐四車,Denfender車會就出黎抗議,最後係傾左個Deal可以用另一個方法出牌。

https://hk.appledaily.com/lifestyle/20200121/Y5FD2NFU3LVU5Y3DPPOVBDJHNQ/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞