[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(56)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
咁好睇你威比咩人睇

好似之前有人講,新年渣架Benz CLA出黎d親戚以為佢發左達,但車友都一面倒覺得係MK車。

自已開心喇,要威既買隻留四Nautilus咪算
vc overseas真係唔差
但佢dress watch真係太老積 影響晒成個牌子d觀感
主因可能係RO同Nautilus始終都係Gerald Genta design 名氣大D
要威不如痴銀行balance係額頭行出街overseas性價比上面4隻最高,可能冇ro naut 剛強感覺少人討論
可能VC始終係200幾年老字號,過往歷史來頭都唔細,喺dress watch方面都唔敢做啲少少破格嘅design,寧願老積都唔想影響到個金漆招牌
威得黎又唔LOW, 要慾拒還迎, 有品味之餘又要入世唔離地
佢最近條ad campaign片慘不忍睹.....
揾個新歌手戴住隻金鑽VC追夢, 扮young扮唔到又錯曬target audience
但係fiftysix又出哂事
其實講balance overseas絕對唔輸俾勞,而且cp值比炒到癲嘅daytona更高,試諗下,overseas本身係200幾年老字號而且過往唔少王室同達官貴人都係佢嘅客戶,單計歷史已經贏勞
不過話分兩頭,始終勞係造工具錶起家
Exactly巴打有冇睇中邊款,dual chron 3針
有無錶界鄙視鏈
上個post有巴打po左e個牌子
忍唔到手即刻入左隻

CLA 真心公廁
垃圾黎,唔好嘥錢

Vc patrimony 同traditionnelle 都好contemporary 架啦,不過d廣告真係地獄級
so true

nplm
倫敦金專用車
部分la,channel絕對高半級
dior歧視lv,真係笑左
未識過有女唔知dior同lv係同一間,而且兩個唔同路線

下面絕對鄙視仲好笑,啲大陸人成日買埋啲大熱款,根本個個brand價錢差唔多

睇下好la
絕對王者 PP?
唔駛煩
只買H就得
H入邊仲分好多級數
又有限量版、特別版
要鬥都可以鬥餐死
Dior會覺得自已清高d, 唔同你大媽LV同一層次。

LV又會拎出黎當紅炸子雞Virgil出黎J

笑下咪算
條鏈外面要整個世外高人RM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞