NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
okc愈打愈頹咁
Okc籃板放題 連癲狗都拎3個off reb

4個
禿頭生命籃球
Kawhi仲未炒過ft

屌 即炒

個埸空到呢..

中場係咁架WO CHING

痴撚線係咪咁白痴
Kawhi仲未炒過ft

屌 即炒

梳囉
Okc揹位攞板啊 屌

自己trade gibson又唔用
明明屌打anderson

仲係KEEP住100%

真心想知ANDERSON邊度廢
我記得上季仲拎緊17定18分一場

早兩季13.6 17
定你計佢出22場個季拎19分

睇返原來ERIC GORDON同ANDERSON D數據同上季都係差唔多(GORDON多2分、ANDERSON跌3.5分,命中率無太大升跌)
咁HARDEN打起佢2個嘅理據係邊
P.S. 火箭PACE 3 OF 30

岩啊,打唔起,但又比佢負6拎到第六人
佢地咁廢,咁火箭個戰續靠邊個打返黎
好心有時間就睇波,唔好淨係睇數據啦
多得咁多數據撚,怪唔之得47勝全聯盟排第十既leader都有mvp啦

乜第六人頒左啦咩 ?
同埋我就一直都冇撐WB拎MVP
我撐可愛拎嘅

乜你覺得仲有第個拎sixth man咩?
唔好咁小學雞啦
同埋我無話你撐wb,只係因為宜家nba太多人淨睇數據
好多時波又無睇,淨靠數據去衡量人,所以先令到wb拎到mvp

你自己係咪先入為主自己知啦
上季還上季
今季還今季

今季好明顯就係夏登帶起左隊波,有睇波無睇波都係咁講
同時
正正就係因為有睇波先覺得西書更值得攞
成隊波個bench真係廢撚到
ref對pau同marc真係爭好遠
準備好4-1出局未
OKC 個BENCH 阿火箭比

火箭 BENCH PLAYOFF 平均拎42分一場,全NBA最高
而HUPU班火箭FAN就日撚日話火箭除哈登外都係廢才

係harden帶起佢地 好似係

冇harden 班撚屌識鬼入波咩 一係老將一係棄將,狗屎垃圾執埋一隊成季都偽harden 帶起先打得咁好

Lou william係湖人咪一樣咁勁

nop gordon anderson勁係邊?

棄將又易傷

ANDERSON邊度廢

呢個series如果係雷應該比人屌到仆街

仲係KEEP住100%

早兩季13.6 17

睇返原來ERIC GORDON同ANDERSON D數據同上季都係差唔多(GORDON多2分、ANDERSON跌3.5分,命中率無太大升跌)

最大分別係出場數多D

Eric Gordon PER 36高咗
Ryan Anderson 整體命中高咗
上年AD搭呢兩個釣魚,今季變咗重要ROLE PLAYER,唔通係自己變身咩

所以我有疑問
一個17分per game
一個16分per game
係咪都等於垃圾先

ola per game 15.9 等於垃圾?
上季還上季
今季還今季

同時

紅字認同呀
尤其係某個高薪中鋒
做okc迷真係辛苦
準備轉台睇刺熊
留名睇刺大炒
OKC 個BENCH 阿火箭比

火箭 BENCH PLAYOFF 平均拎42分一場,全NBA最高
而HUPU班火箭FAN就日撚日話火箭除哈登外都係廢才

係harden帶起佢地 好似係

冇harden 班撚屌識鬼入波咩 一係老將一係棄將,狗屎垃圾執埋一隊成季都偽harden 帶起先打得咁好

Lou william係湖人咪一樣咁勁

nop gordon anderson勁係邊?

棄將又易傷

ANDERSON邊度廢

呢個series如果係雷應該比人屌到仆街

仲係KEEP住100%

早兩季13.6 17

最大分別係出場數多D

Eric Gordon PER 36高咗
Ryan Anderson 整體命中高咗
上年AD搭呢兩個釣魚,今季變咗重要ROLE PLAYER,唔通係自己變身咩

所以我有疑問
一個17分per game
一個16分per game
係咪都等於垃圾先

ola per game 15.9 等於垃圾?

not at all
黑哨
上季還上季
今季還今季

同時

紅字認同呀
尤其係某個高薪中鋒

如果你講kanter,季賽進攻無問題
上年PO都打得好好,係今年唔知做乜鳩咁

防守?咩黎架
okc呢場無quota倒水

不嬲都係去到最後1分鐘一次過倒
見到okc就好似見到當年既ai同kobe 一個帶住成班廢柴打
咁都foul
留名睇刺大炒

刺輸撚硬
留名睇刺被大炒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞