NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
green
有無人知Kerr咩事
NBA.com話佢status in doubt

好似背傷復發
佢仲同人講如果有背傷只可以rehab,一定唔可以做手術比人搞你背脊

佢見過有人中招

點解唔可以做手術

其實有機會係壓力痛症
佢自己都覺得係既話做手術只係take risk

無啦啦搞個背隻有咩手術error就一世

而家就係error咗一次

佢應該係覺得手術無用
不如rehab算
手感仔係咪要俾人打到見紅先有foul

其實點解呢

之前有條片cut過Curry同其他人一樣情況Curry極少會有雞
而且最明顯係佢射三分比人撞都冇foul
CJ 終於入
第三節開始就trash time
破埋最大比分差紀錄得唔得
aminu今日難得算幾好
破埋最大比分差紀錄得唔得

cp3 58一世難破
3節100不是夢
直接頒冠軍俾勇算
kd

其實點解呢

之前有條片cut過Curry同其他人一樣情況Curry極少會有雞

問下基石點draw foul囉
Steve Kerr目前傳出如果背傷導致的頸部痛楚沒減輕,他甚至有可能會缺席整個季後賽,而相信不會有人想看到這樣的情景發生,因為這對於勇士本身來講,還有Kerr的健康來說,都是很讓人痛心的事情。

無左Kerr 一打逆境波 比mike brown set play 真係

其實點解呢

問下基石點draw foul囉

夏天揾佢教
curry
Curry今日啲3分
手感仔趕住收工
curry

又去返射完唔使望的境界
手感仔趕住收工

番去湊女呀我要
Steve Kerr目前傳出如果背傷導致的頸部痛楚沒減輕,他甚至有可能會缺席整個季後賽,而相信不會有人想看到這樣的情景發生,因為這對於勇士本身來講,還有Kerr的健康來說,都是很讓人痛心的事情。

無左Kerr 一打逆境波 比mike brown set play 真係

mike brown都講明而家隊波自動波唔駛佢點講
望都唔望咁串
3節100不是夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞