NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇三雙
106-80
以為完場
原來只打完第三節
根據《華盛頓郵報》記者Tim Bontemps的報導指出,據聯盟消息人士透露,NBA將會在美國時間6月26號的第一屆NBA頒獎典禮之前,提前宣佈本季的年度隊伍(包含最佳陣容、最佳防守陣容及最佳新秀陣容)。

由於全新勞資協議(Collective Bargaining Agreement)裡面出現的「指定球員特例」(Designated Player Exception)的符合條件之一是須獲得當季NBA年度最佳陣容(1-3隊皆可),這確實會影響到一些球員的決定—例如溜馬的Paul George究竟會選擇留隊還是希望被交易(滿足DPE可和母隊簽下一份總額更大的頂薪合約)。

而家唔叫Rose clause啦

有啊
呢個第二樣黎
Curry 再唔跟harden 學野永遠都去唔到harden 個level

訓醒未 我以為返左去2012年
harden拎番mvp先啦

假膠引戰就咪理啦清
curry又尾彩

今場都尾彩
佢好落力打架啦 趕住返去湊女

係第三節留曬力
上半幾勁

第3節最後6分都係佢拎

但係之前幾個play都有唔少TO
隔離jazz而家先2-2, 有撚排等

jazz in 6
Curry 再唔跟harden 學野永遠都去唔到harden 個level

假膠引戰就咪理啦清

引戰緊係加兩咀先
三節curry 37 會員34
curry又尾彩

今場都尾彩

係第三節留曬力
上半幾勁

第3節最後6分都係佢拎

但係之前幾個play都有唔少TO

佢啲pass好輕挑
curry又尾彩

今場都尾彩

頭先球layup...
J得過

又冇話佢唔勁,只係想表達佢最後一分鐘入7分o者
會員係咪未抖過
屌,真係23號戰術,仲未收draymond green
痴線會員未抖過
手感仔會唔會打完第三節打卡收工?
會員係咪未抖過

唔抖得 一抖就抖到下季
會員係咪未抖過

好似係
會員係咪未抖過

好似係

Lillard 朋友隊
會員係咪未抖過

好似係

timeout飲水咁囉

又心戰

curry 帶呢家隊火箭會好得過harden
2隊都係under30分鐘
得會員係度打生打死...
Curry同KD應該唔會出
Curry又可以3節收工
其實點解curry 咁小比人吹foul

假膠引戰就咪理啦清

引戰緊係加兩咀先

問心curry 帶火箭一定打唔到西岸頭三

又心戰

curry 帶呢家隊火箭會好得過harden

準備大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞