NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

連續9年都係呢個pattern 咪話唔俾料 我騎我勇想奪冠既話 好自動輸返幾場
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

連續9年都係呢個pattern 咪話唔俾料 我騎我勇想奪冠既話 好自動輸返幾場

有無邊隊亞軍係12-0入決賽
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

今年勇創造歷史16:0
[q uote]09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

連續9年都係呢個pattern 咪話唔俾料 我騎我勇想奪冠既話 好自動輸返幾場[/quote]
steve kerr好似都係會員
希望佢睇到
不過唔知佢PO仲帶唔帶到隊
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

希望佢睇到
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

希望佢睇到

湖16 1
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

希望佢睇到

湖16 1

15 1
Cj 威得game 1
[q uote]09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

希望佢睇到
不過唔知佢PO仲帶唔帶到隊[/quote]

全部champ既都係16場

agger...就算係MIKE BROWN教都唔怕

全世界最熟悉我皇既就係MIKE BROWN

勇士根本無得輸

唔準你話吾皇輸
吾皇係唔會輸

對其他隊就係 對我勇一定無得羸 第一節騎就要輸40分了

大家係咁發力燈

冇燈
馬刺快艇都可能拎到一場既

玩毛咩
一上四巨頭
其他隊輸緊
其他隊啲核心要落場休息
宇宙勇隨便擺兩核場上

屌佢勇士嚴格黎講係五巨
伊古都好撚勁

dont forget MCGEE BB

加埋Georgia球王=7巨

吾皇一個夠打啦

不了 我勇 16-0 係100%既波

我皇16-3
特登輸3場反杯羞辱湧狗

如果再一次3-1
真係笑死

我皇試下0-3反cup啦

試埋0-4

0-4之後同銀仔講呢鋪唔計,之後再反cup

銀親生仔

勇士根本無得輸

唔準你話吾皇輸
吾皇係唔會輸

大家係咁發力燈

冇燈

玩毛咩
一上四巨頭
其他隊輸緊
其他隊啲核心要落場休息
宇宙勇隨便擺兩核場上

屌佢勇士嚴格黎講係五巨
伊古都好撚勁

iggy d dunk好撚正
如果唔係傷應該無咁易比foj block到
09年 16-7
10年 16-7
11年 16-5
12年 16-7
13年 16-7
14年 16-7
15年 16-5
16年 16-5

希望佢睇到

湖16 1

15 1

唔記得左個時一輪5盤3

勇士根本無得輸

唔準你話吾皇輸
吾皇係唔會輸

大家係咁發力燈

冇燈

玩毛咩
一上四巨頭
其他隊輸緊
其他隊啲核心要落場休息
宇宙勇隨便擺兩核場上

屌佢勇士嚴格黎講係五巨
伊古都好撚勁

iggy d dunk好撚正
如果唔係傷應該無咁易比foj block到

嗰球世界波真係冇得講
Paul George向前隊友表態想去湖人!?

根據運動新聞的Mitch Lawrence指出,Paul George告訴他的某位前隊友他想加入湖人隊,雖然說這很可能只是言談中的開玩笑,但由於湖人是之前Kobe所屬的球隊,Paul George仰慕Kobe也是眾所周知的事,而現在的湖人累積了不少有天賦的小將,正缺一名超級巨星來帶頭,所以從各方面來看,湖人都相當有可能成為他的下家,George的合約要到2018年結束,如果他離隊的心意已決,這個夏天將很可能會產生一筆震撼聯盟的大交易。

諗唔到點解唔揀塞軍
佢都27歲啦佢肯定湖人可以係2-3年內個陣去到final水平?
去塞

根據運動新聞的Mitch Lawrence指出,Paul George告訴他的某位前隊友他想加入湖人隊,雖然說這很可能只是言談中的開玩笑,但由於湖人是之前Kobe所屬的球隊,Paul George仰慕Kobe也是眾所周知的事,而現在的湖人累積了不少有天賦的小將,正缺一名超級巨星來帶頭,所以從各方面來看,湖人都相當有可能成為他的下家,George的合約要到2018年結束,如果他離隊的心意已決,這個夏天將很可能會產生一筆震撼聯盟的大交易。

諗唔到點解唔揀塞軍
佢都27歲啦佢肯定湖人可以係2-3年內個陣去到final水平?
去塞

去塞軍即刻開始爭2 3年champ唔好
起碼有機會先

吹撚夠喇

陪你重健呀

拎咩出黎

波牛+俄佬+釘

吹撚夠喇

陪你重健呀

拎咩出黎

波牛+俄佬+釘

個個都怕咗吾皇
西區爆煲啦
Green正負值+38,勇士隊史季後賽單場最高

真大佬

比Lillard fake到

fake完咪又係輸

吹撚夠喇

陪你重健呀

拎咩出黎

波牛+俄佬+釘

個個都怕咗吾皇
西區爆煲啦

o係東區組隊起碼拎硬第2既應該易過去西岸啦

吹撚夠喇

陪你重健呀

拎咩出黎

波牛+俄佬+釘

個個都怕咗吾皇
西區爆煲啦

而現在的湖人累積了不少有天賦的小將
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞