NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
認真講句 勇士啲波其實幾好睇 又有走位 都叫有戰術睇下 唔會過左半場就打ISO
(唔係想嘈交)
勇開始倒水

第二節係咁
倒水模式
正式啟動~!!!!
勇開始倒水

唔倒返D既話
25無得打
認真講句 勇士啲波其實幾好睇 又有走位 都叫有戰術睇下 唔會過左半場就打ISO
(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D
小球/3分太多同心目中既籃球唔同
人地主場俾番啲面人
RAPPER咁打可以打咁耐
一陣又手軟

都要追左先架清

唔緊要喎
仲有下年
(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D

+1 個人興趣都係想睇多D LOW POST
(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D

馬刺本身都幾清泉
但今年都開始走樣 成日都係可愛仔ISO

又引戰

又有一個
(唔係想嘈交)

湧啲ball movement重勁過刺
(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D

+1 個人興趣都係想睇多D LOW POST

算啦 而家所謂既pf 同 c 識打low post 咩

又有一個

(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D

馬刺本身都幾清泉

Lma一黎都開始走樣,可能pop想轉打法,唔係無理由掉咁重本trade個單打能力高既lma返黎
淫KLAY開始浪射
klay
(唔係想嘈交)

個人認同
不過好多人鐘意傳統D

馬刺本身都幾清泉

Lma一黎都開始走樣,可能pop想轉打法,唔係無理由掉咁重本trade個單打能力高既lma返黎

但ball movement好果種爽法真係好high
Green
Lillard1打5咁
Lillard1打5咁

無法今日CJ咁cold
Klay多左好多鳩寫
Green又入3分
Green 呢個series 三分好撚準
有無人知Kerr咩事
NBA.com話佢status in doubt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞