NBA季後賽討論區(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
射波睇波
harden一黎就3 to
harden一黎就3 to

3個都係低級失誤

你又知?

呢啲IF球隊鬥FF啫
唔係ryan拍走咩
harden又變返眼神防守?
Westbrook 唔忍喇,今場起碼60分

青色波

但應該無三雙
GORDON DRAW得好肉酸

個位射得都剷咗先
LeBron James一天要吃掉300美元,他都吃了些什麼?

NBA的球星都是籃球世界的頂級運動員,但是在這漫長的賽季中,比賽的密度相當大,平均一周要打三到四場比賽。即便是像LeBron James這樣壯如牛的球員,想要在如此高強度,高密度的比賽中,一直保持自己的競技狀態並非易事。科學的訓練固然是必要的輔助,但是合理的飲食也絕對必不可少。

為了保持自己的身體狀態和強壯的肌肉,James已經長達7年的時間沒有吃過豬肉,大部分時間他的正餐都以雞肉為主,這樣可以更好的幫助身體攝入碳水化合物。James的早餐一般以蛋白質和維生素為主。煎雞蛋三個,以補充體內蛋白質。蔬果沙拉兩斤,蔬果汁一升。James還要吃五個烤面包和一個甜甜圈。午餐則主要以雞肉為主,James對雞胸肉情有獨鍾。此外還要搭配蔬果沙拉和蔬果汁。烤面包五塊,炒面一份,這才算得上是James一頓完整的午餐。“在比賽之前,我一般都會吃一些雞胸肉或者少量的意大利面,攝入碳水化合物主要是因為你要打很長時間的比賽。”James說道。

我皇真係好癲

第一 睇唔出三百美元用咗喺邊
第二 無乜特別 甚至比想像中食得少 比起當年菲比斯嘅食譜
第三 晚餐呢

Lbj32歲仍在進步的秒密:主動改變

個位射得都剷咗先

又黎一球
好彩羅白神冇落手
防守A級,進攻D級
雷霆連續幾球都牛油手

個位射得都剷咗先

又黎一球
好彩羅白神冇落手

起跳由好正常變咗MKG

個位射得都剷咗先

又黎一球
好彩羅白神冇落手

起跳由好正常變咗MKG

所以之前HUPU話
DRAW0+3係火箭常規戰術真係冇錯
結果的確係西書自己上最有威脅
今場都係凍過水
Wb唔多肯傳
可能心諗傳比班契弟炒
不如自己炒
賤熊
今場都係凍過水
Wb唔多肯傳
可能心諗傳比班契弟炒
不如自己炒

同高比個陣一樣
頭幾球隊友甩波/炒哂
之後自幹
今場都係凍過水
Wb唔多肯傳
可能心諗傳比班契弟炒
不如自己炒

同高比個陣一樣
頭幾球隊友甩波/炒哂
之後自幹

叫班契弟pick 完早d 回防好過
今場都係凍過水
Wb唔多肯傳
可能心諗傳比班契弟炒
不如自己炒

Taj 100% (1中)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞