朱凱迪:支持集體杯葛「臨立會」

522 回覆
1460 Like 17 Dislike
原來係咁
又講得幾啱。
push
連登/網上世界係咁架啦我同頭先覆你個巴打已經好好語氣

贈你一句上連登勿認真
Big雲連大學都唔撈出黎幫你地衝,畀人賺番十皮供下九龍站上蓋好過分? 垃圾共狗要迫死抗爭派
香港俾中共毀滅,你俾番香港出嚟?
點可以漏咗鬼王袁爸
為咗120萬,無咗480萬,值得咩,醒吓啦販民
繼續做落去既 當建制B隊
G chi
講真你派膠如果無用意
咁我屌你老母都係無用意架
咁我屌你老母你又唔洗咁認真啫
你上連登都咪撚咁認真啦 屌下啫
咁講落去都無咩意義喎
大家討論下

1)民意原本係授權做幾多年先

2)本身落力反對 延遲立會選舉但又入返
咁算點

3)人大釋法 要求 延續不少於一年
如果下年又話延遲多半年/ 一年咁點

4)宜家係講緊人大授權 唔係香港人俾佢地入立法會

5)原本兩三星期前 成班高官 建制派 當打落水狗咁
話DQ哂 都唔可憐 應有此報咁樣

依家180度轉呔 支持泛民入返去
但都好明顯一年後唔會俾你選

未讀過毛語錄 作為一個正常嘅人都覺得有伏
舊事再提又被人話考古 但係跟返context去理解的確係冇錯
但如果今次只係杯葛一個臨立會
而唔係之後一直杯葛選舉
(區會我都算,立會唔做冇理由)
咁叫所有香港反對派都去死啦
呢啲死政棍除咗死都冇咩用
咁撚落力企前排煽動人總辭,袁爸爸應該收左教主好大筆錢做共諜旅居美國
拒絕委任,集體走人

泛民呀
你們不好入臨立會比支共玩啦
無用嫁
無民意受權呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞