係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
請人果陣睇唔睇樣
classic款係咪仲用個接好耐嘅盒?
有冇見到有人用假chanel入去chanel?
有冇見到有人用假chanel入去chanel?

同問
同埋你地可唔可以肉眼分得出真定假
可以講下香港客點黑人憎過大陸客?

郁d就投訴 死都唔要display 明明隻display返左2個鐘頭
利申:某大brand

咁企喺客嘅角度諗 人哋幾萬蚊買隻袋梗係想買隻全新㗎
隻display返咗幾耐係你哋up㗎姐
不過咁都要投訴就on9咗啲
利申 返緊designer brand

如果隻condition 唔ok我地唔可以賣比客
想問boy 28牛皮有冇貨
之前見得墨綠色⋯
同埋想問埋橙色/紅色既CF mini/medium 牛皮或patent leather 有冇任何一隻你見過
之前行開海港城成日入去問 佢成日話冇我都唔敢再入走
幾錢q

呢款卡套多唔多現貨 ?幾錢?
男人用會唔會好怪 想買返個
機場好唔好做?
我想做,一年半經驗
點apply?
食過幾多個同事?

之前屋企人買左個lamb skin俾我,可唔可以教下我點保養

其實真係要用嘅時候小心啲,如果有少少花,你試吓揸hand cream之後,去摸下個袋。花痕會好啲嘅。仲有唔用嘅時記得將個袋打橫放

花左會好心痛
我見有d人唔用會塞野入去撐住個袋形,驚佢會塌 其實洗唔洗?
我想做FENDI

可以介紹你 但唔包有得見工

可唔可以介紹我
分真假果啲係公司教你地, 定見多慢慢識
如果見多慢慢識, 咁係咪代表有人拎假袋嚟買野

講真,好難一眼睇得出,依家啲假野好勁
之前屋企人買左個lamb skin俾我,可唔可以教下我點保養

其實真係要用嘅時候小心啲,如果有少少花,你試吓揸hand cream之後,去摸下個袋。花痕會好啲嘅。仲有唔用嘅時記得將個袋打橫放

花左會好心痛
我見有d人唔用會塞野入去撐住個袋形,驚佢會塌 其實洗唔洗?

最好塞

呢款卡套多唔多現貨 ?幾錢?
男人用會唔會好怪 想買返個

有貨,2800
男仔用都可以嘅
想問boy 28牛皮有冇貨
之前見得墨綠色⋯
同埋想問埋橙色/紅色既CF mini/medium 牛皮或patent leather 有冇任何一隻你見過
之前行開海港城成日入去問 佢成日話冇我都唔敢再入走

好耐無返28牛皮,mini 唔係咁容易你想搵色就有。上網睇最好www.chanel.com

我見好多人幫襯呢間ig shop
唔該想問 其實有無可能正貨都賣咁平
Medium boy Chanel navy color 係咪冇哂貨 waiting 左好耐都冇sales call 我

再問

呢d二手黎架
不過之前見過係呢個ig留cm話店主第到低價買入,高過原價賣出。唔知件事真定假

呢d二手黎架
不過之前見過係呢個ig留cm話店主第到低價買入,高過原價賣出。唔知件事真定假

咁做生意緊係低價入 高價出
有冇西客

呢d二手黎架

咁做生意緊係低價入 高價出

咁緊係
不過就係話喺第度賣嗰個人係再三要求買家自用先咁平放出嚟
我想做,一年半經驗
點apply?

一年半基本上唔請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞