係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike

我見好多人幫襯呢間ig shop
唔該想問 其實有無可能正貨都賣咁平

呢d二手黎架
不過之前見過係呢個ig留cm話店主第到低價買入,高過原價賣出。唔知件事真定假

咁做生意緊係低價入 高價出

咁緊係
不過就係話喺第度賣嗰個人係再三要求買家自用先咁平放出嚟

依間壓到放袋果個人勁低價
之前我有個啱啱新買嘅 Prada 十字皮長銀包,用咗幾日無聊走去問佢收幾錢,
佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

我見好多人幫襯呢間ig shop
唔該想問 其實有無可能正貨都賣咁平

呢d二手黎架
不過之前見過係呢個ig留cm話店主第到低價買入,高過原價賣出。唔知件事真定假

咁緊係

之前我有個啱啱新買嘅 Prada 十字皮長銀包,用咗幾日無聊走去問佢收幾錢,
佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

又唔係限量,上到4位真係已經畀多咗
男裝銀包 有咩推介
Medium boy navy 係咪冇哂貨喇
邊間舖最多靚仔

廣東道,機場

最基本一個手袋幾錢
最基本一個手袋幾錢

男人買咩手袋
最基本一個手袋幾錢

男人買咩手袋

送俾媽咪唔得嘅
我就係炒貨ge
點解廣東道班臭雞成日唔俾貨,間中心情好先俾,同埋肯定係有貨
利申,態度好,無貨都唔會西面

唔放貨比水貨客好正常,六位數都未必做你
最基本一個手袋幾錢

男人買咩手袋

送俾媽咪唔得嘅

絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢
絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

男人老狗大方啲行入去揀啦
絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

呢d二手黎架

咁緊係

佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

萬一唔夠魚到核爆呀
梗係做好功課先去馬啦
絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

萬一唔夠錢魚到核爆呀
梗係做好功課先去馬啦

唉19999
絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

萬一唔夠錢魚到核爆呀
梗係做好功課先去馬啦

唉19999

佢官網有手袋d價錢
你自己去參考下啦
絲打有冇推薦
想買個俾媽咪
唔知要幾多錢

萬一唔夠錢魚到核爆呀
梗係做好功課先去馬啦

唉19999

入去做實地考察唔一定要買
我就係炒貨ge

點解
我就係炒貨ge

點解

同問
我就係炒貨ge

點解

但佢係有D放 有D唔放,眼見無制度可言
之前Chanel 有個糖果活動 有冇去到

呢d二手黎架

咁緊係

佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

我係想表達佢壓人價得好低
之前有個 celine 大 trio ,9成9新
佢賣4880,你自己諗下佢收幾低囉
FB group 9成新5千鬆,啲人搶住要
全新 Delvaux tempete mm size 只係2萬頭
真心癲
不過我明2手野係唔值錢,低價入高價走好正常

咁緊係

佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

全新 Delvaux tempete mm size 只係2萬頭
真心癲

無得比
佢地有客路成log Hermes拎去賣
人地有錢唔介意賣出係咩價

咁緊係

佢同我講收 1000

1k咪算多
銀包通常收幾百架喳

真心癲

無得比
佢地有客路成log Hermes拎去賣
人地有錢唔介意賣出係咩價

都係嘅,人地都應該係只求放
係消費者角度真心正,有試過搶佢地啲野
都搶唔到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞