係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
見工係要work in入去同佢講定係要上網apply?
同埋請唔請part time?

搵獵頭公司
如果唔見左張單 仲有無得repair?
AL 幾日?
如果唔見左張單 仲有無得repair?

係咪一定要經驗 如果識人介紹請唔請?
AL 幾日?

一入去做10日,做耐會加
我依家14日
公司名點讀? 青勞?

一定要有經驗,其實請唔請好睇經理
公司名點讀? 青勞?

香奈兒
見工係要work in入去同佢講定係要上網apply?
同埋請唔請part time?

Jobsdb大把

一定要有經驗,其實請唔請好睇經理

我之前都apply左你地pt 但我冇去interview 轉左返其他brand
AL 幾日?

一入去做10日,做耐會加
我依家14日

S053-054
上年買左個黑色2.55,如果再買袋有咩可以推薦?
Boy Chanel 粉紅色?

fashion男size 分分鐘十隻手指數晒

自膠 男sales

好多男同事

CR ?

我喺邊間鋪唔重要啦

可以講下香港客點黑人憎過大陸客?

郁d就投訴 死都唔要display 明明隻display返左2個鐘頭
利申:某大brand

郁d就投訴 死都唔要display 明明隻display返左2個鐘頭
利申:某大brand

仲有d中女當自己公主

閪口閪面妹黎妹去攪一大輪都唔撚買又要當自己係貴客
上年買左個黑色2.55,如果再買袋有咩可以推薦?
Boy Chanel 粉紅色?

閪口閪面妹黎妹去攪一大輪都唔撚買又要當自己係貴客

仲好鐘意識少少扮代表
又要問我意見又要狂質疑
分真假果啲係公司教你地, 定見多慢慢識
如果見多慢慢識, 咁係咪代表有人拎假袋嚟買野
我想做FENDI

可以介紹你 但唔包有得見工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞