係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
咩台?
有無興趣轉brand? 利申:做recruitment
Classic Square mini in black caviar w silver hw 係咪長期冇貨架 成日去睇都得d粉紅色黃色

Yes ,唔係成日有架

Sosad好想要個square mini
Chevron係咪更加難搵
Classic Square mini in black caviar w silver hw 係咪長期冇貨架 成日去睇都得d粉紅色黃色

Yes ,唔係成日有架

chanel有無神秘人?
如果有會唔會好難?
你之前做過咩SALES?
chanel有無神秘人?
如果有會唔會好難?
你之前做過咩SALES?

Yes ,唔係成日有架

如果係英國買呢款袋抵唔抵 會唔會易搵啲?
上年買左個黑色2.55,如果再買袋有咩可以推薦?
Boy Chanel 粉紅色?

Gabrielle😍😍😍😍😍
有無vip房架?
D闊太啊明星黎到是咪都要同大陸人一齊逼?
但我見有d闊太生日,chanel會送花送生日卡仲有小禮物,要有幾多spending先會咁vip?
見senior fashion advisor 要咩資格
我做左3年full time 經驗
但已上到去assistant Shop Manager
Apply senior 定普通fa好

申利
本地服務大公司
參加過rma 入final
有無人知黑色 classic mini 牛皮同羊皮分別幾錢 係咪長期無貨?
想問香港買espadrilles係唔係一定會有塵袋?
想問香港買espadrilles係唔係一定會有塵袋?

想問下有個chanel 羊皮 coins bag 角位有少乾裂,可以點保養是,同因爲角位乾裂變淺灰色,洗唔洗自己上番色?
通常每個月幾多號翻新貨/update官網?

利伸 女朋友好想知

想問呢個款係咪唔會有架啦?
近排有返可以去專門店睇吓
落舖啦 唔洗驚買到假野
個袋有瑕疵或者睇睇下唔鐘意個款又有得換
幾時下次Staff sale?
Totebag係咩認真有
想問而家會員係咪可以用apps Chanel Beauty去換GWP? 總要可以自由選擇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞