係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
你地公佣定私佣 如果同事成日搶單會唔會好多是非

公佣,私嘅比例佔好少 ,大約七三。其實好少搶單,一有客入嚟就好自然跟。
你做愛用唔用套?
有無諗過轉行?

好難轉,人工算係咁。去到其他環境又唔知會唔會唔好做。做咗sales都差唔多9年
你做愛用唔用套?

咁你鍾意中出的顏射
你做愛用唔用套?

咁你鍾意中出定顏射
Chanel啲staff真係好飄忽 有啲好有啲閪
會唔會因為個客冇用名牌 態度就閪啲
或者咁問 個客點著/點樣 先會超好態度+用心serve
點解你地成日無貨?係咪收埋俾熟客?
Chanel啲staff真係好飄忽 有啲好有啲閪
會唔會因為個客冇用名牌 態度就閪啲
或者咁問 個客點著/點樣 先會超好態度+用心serve

其實我覺得相對嘅,個客有禮貌其實都唔會理佢着咩。啱傾嘅,一定好好service
最憎嗰啲扮晒嘢入嚟嗰啲客,幾條女入嚟,又話自己有邊個袋,又話喺法國買咗好平。咁撚巴閉去法國買囉,入嚟把撚咩。
香港人經典語錄:問完個價錢之後就同我地講,好抵喎。
好低你又唔買
Chanel賣衫賣袋同賣化妝品邊個好做啲

搵啲咩款冇貨先,同埋真心啲貨唔多。又唔好話收埋,如果你係我個熟客,你想要溫啲乜,如果有貨我都會留畀你嘅,人人平等
Chanel賣衫賣袋同賣化妝品邊個好做啲

化妝品同時裝兩個唔同部們,如果好做啲應該係fashion ,假期多
不過我覺得好睇個人喜好,如果自己本身係對化妝有興趣當然做化妝好啦
想問下應該點入行

搵啲咩款冇貨先,同埋真心啲貨唔多。又唔好話收埋,如果你係我個熟客,你想要溫啲乜,如果有貨我都會留畀你嘅,人人平等

Wallet on Chain black caviar with golden chain. 問左半年都無貨。
因為成日聽講D sales會留定好多貨俾熟客,想知係咪真
樓主有無女 定hehe
想問下應該點入行

有幾多年經驗?英文國語溝通得唔得?
如果有三四年經驗以上可以試吓見下工
搵headhunt
之前入去買野送俾條女 個salse姐姐雖然濃妝但又靚女又成熟又有禮貌 好吸引
有無男sales

Wallet on Chain black caviar with golden chain. 問左半年都無貨。
因為成日聽講D sales會留定好多貨俾熟客,想知係咪真

有貨喎,我今日先賣左兩個
唔會留好多,同埋熟客一般都係買衫。有貨一定買比街客先
樓主有無女 定hehe

你知道我係巴打定絲打咩
之前入去買野送俾條女 個salse姐姐雖然濃妝但又靚女又成熟又有禮貌 好吸引

咁就多啲過嚟行吓
有無男sales

梗係有啦
會唔會請parttime ?
PT sales 幾錢一個鐘 (有經驗vs無經驗)
會唔會請parttime ?

會,不過極少
同埋pt冇得跟客,主要企門口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞