係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
有無後生妹去買?

最後生試過10六七歲靚妹
之前屋企人買左個lamb skin俾我,可唔可以教下我點保養

其實真係要用嘅時候小心啲,如果有少少花,你試吓揸hand cream之後,去摸下個袋。花痕會好啲嘅。仲有唔用嘅時記得將個袋打橫放
有冇見過老佛爺?

我都好想見佢,未見過佢
係咪要靚仔靚女?

你有時間經過啲shop,睇吓係唔係好多樣衰
聽講有d入黎係做斟茶遞水
同埋執貨倉d野
個d係pt or ft

Full time
有人俾咗對耳環 點分真假難

放張相俾我睇,幫你睇吓
難唔難跑數?
難唔難跑數?

唔算太難嘅
有fd係海港城chanel做,係咪好高人工?佢話買袋一定要自用,唔可幫人買
有fd係海港城chanel做,係咪好高人工?佢話買袋一定要自用,唔可幫人買

如果幫人買,拎出去放。之後要公司check到S/N 會俾人炒

如果幫人買,拎出去放。之後要公司check到S/N 會俾人炒

所以買耳環、戒指無sn去賣

淨係暑假好難會請
草鞋幾錢
草鞋幾錢

$4400

我fd話有25000人工,係咪真

有,有時仲多啲添
邊到分店會比較齊貨?
之前去尖沙咀見有好多荔枝皮
Woc 果d都見有
同啲人成日話香港啲鋪頭冇貨
其實係咪d人亂嗡?

有,有時仲多啲添

禁真係好好做,辛唔辛苦
邊到分店會比較齊貨?
之前去尖沙咀見有好多荔枝皮
Woc 果d都見有
同啲人成日話香港啲鋪頭冇貨
其實係咪d人亂嗡?

其實每一間Shop啲貨量都差唔多
同埋有陣時係可能佢哋去到shop剛好冇貨
Woc成日有架喎

有,有時仲多啲添

禁真係好好做,辛唔辛苦

一入去做真係有啲唔慣,好多規矩
但係做耐左而家冇乜感覺
我想做FENDI

某大禽好多老屎忽
我想做FENDI

某大舖好多老屎忽
人工唔錯啵
有無見過非高大靚仔去做???
人工唔錯啵
有無見過非高大靚仔去做???

唔使一定靚仔嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞