係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
fashion男size 分分鐘十隻手指數晒
PT sales 幾錢一個鐘 (有經驗vs無經驗)

呢個真係唔知

你想講男sales?
會唔會一眼睇穿個客係窮撚
我成日淨睇唔買

自膠 男sales
我成日淨睇唔買

睇穿又點,咪係要跟
我成日淨睇唔買

好多客都係估唔到,我好記得有一年一對着行山look嘅夫婦用咗5分鐘買咗隻鱷魚皮袋。
亦都有好多身光頸靚嘅入嚟淨睇唔買

自膠 男sales

好多男同事
想做既話洗唔洗一定要做過大牌子先識?

利申 有5-6 年SALES經驗

唔一定嘅,我都有同事之前係做Giordano

自膠 男sales

好多男同事

CR ?

自膠 男sales

好多男同事

CR ?

我喺邊間鋪唔重要啦
Mb?
洗唔洗自己本身好熟名牌?
Mb?

What is mb
洗唔洗自己本身好熟名牌?

要有基本嘅Fashion sense,本身自己冇概念嘅話好難買野比客
洗唔洗熟讀每件product 既用料?
有咩福利?
學既野多唔多?
條數難唔難跑?

之前做過CK 想知其他名牌係咪一樣咁運作
有咩名人你serve過?

自膠 男sales

好多男同事

CR ?

我喺邊間鋪唔重要啦

比我r staff Discount okay?

佢地staff discount 唔會隨便幫人買喇
同埋好似staff discount買既貨係有識認
邊一間
覺唔覺Chanel越出越核突 除左classic款 好記得上季見過一個貓貓pattern既flip 好心動但睇落好cheap
我覺得呢幾季靚既得supermarket同airport個兩季
覺唔覺Chanel越出越核突 除左classic款 好記得上季見過一個貓貓pattern既flip 好心動但睇落好cheap
我覺得呢幾季靚既得supermarket同airport個兩季

好想買chanel對sliders 有對係個面全部係鐵鍊個對 但係價錢貴到唔合理 個對仲有冇機會入到 想要黑/白
我都想做大brand
我想做FENDI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞