係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
我想問知唔知呢個係真定假
係FB 買 $740 佢就話係vip gift 同用牛皮做
但我收到就覺得有陣膠味 唔肯退
同埋專門店係咪有得check 真假
就算係贈品都好
節哀順變
好假
Classic 款細銀包 有拉鍊個隻 ,想問依家賣緊幾錢https://img-static.tradesy.com/item/23861776/chanel-black-classic-trifold-flap-silver-hw-wallet-0-2-960-960.jpg
如果情人節當日收工先去買 依啲會唔會無存貨?
VIP gift只係佢地行內術語假野既意思
講真邊有咁多VIP
就算要送都唔係送呢啲會買到既野
所謂專門店check真假 都係啲人拎住件貨扮晒野話要整
咁個sales一check個code就知邊到買/有冇呢件貨

$740 salad都買唔到啦
同埋真野會有皮味 而唔會有膠味
買黑色定係特別色 比較保值?
點解成日都同我講冇貨冇貨冇貨....食屎啦
想問woc mini 荔皮邊到有貨? 想買黎送比人
想問large deauville tote bag 有冇貨?同埋呢個袋係咪好難買到
金球小袋子幾時會番貨
[url]想問宜家CF23黑金或黑銀荔枝皮要排幾耐?[/url]
有無人知邊間買到粉紅色長盒子
想問leboy25cm黑銀有冇
你排到未?
英國有限購。等到天荒地老都買唔到一個袋
買到啦,唔個係咪呢排與細袋仔,所以易買左

香港專門店會唔會有呢款耳環?
請問你仲有冇係Chanel做, 可唔可以refer interview SA🥹🙏🏻
Tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞