係Chanel做,你問我答

370 回覆
11 Like 20 Dislike
人工唔錯啵
有無見過非高大靚仔去做???

港島某fendi有個
人工唔錯啵
有無見過非高大靚仔去做???

唔使一定靚仔嘅

即係識人?
反而想知點解ig個啲飛去巴黎代購會有油水,平好多?我見你地又話用折買野放出去會俾人炒
上年買左個黑色2.55,如果再買袋有咩可以推薦?
Boy Chanel 粉紅色?
係咪真係會有人大叫服務員!
有冇聽過 都給我包起來
反而想知點解ig個啲飛去巴黎代購會有油水,平好多?我見你地又話用折買野放出去會俾人炒

屌有時我覺得根本D人去歐州代購左假袋比客
話說之前有客聲稱朋友去歐洲幫佢買左個袋 去到舖頭話想repair 仲比埋單據我地睇 個format有D怪
點知我地check返個地址 我地個brand喺嗰度根本冇分店

其實我都唔知佢哋賺乜,因為歐洲同香港嗰價唔會撐太多
乜鳩都你問我答
唔想知 唔想問
此post 已完
上年買左個黑色2.55,如果再買袋有咩可以推薦?
Boy Chanel 粉紅色?

乜鳩都你問我答
唔想知 唔想問
此post 已完

咁你走啦
請唔請微胖女做sales架?
如果整花/整爛啲貨嘅話洗唔洗賠?件貨會點處理?

有冇試過收錢short數?係咪要自己比返?

如果唔小心整花整爛咗嘅話都唔使陪嘅,件貨拎去整或者send走。其實好少short數。如果真係出警告信
請唔請微胖女做sales架?

公司大把肥婆啦
每日返幾多個鐘?一個月有幾多日假?返工辛唔辛苦?

9HR 1:15 lunch time . 8-9 days per month
Hi同事
對於之前尖咀果個靚仔sales 你地sale界有冇野講或爆?
Hi同事

Hi 同事,FA? SA ? BA? DHOB or HOB?

9HR 1:15 lunch time . 8-9 days per month

唔錯喎
對於之前尖咀果個靚仔sales 你地sale界有冇野講或爆?

完全冇了解過
見工係要work in入去同佢講定係要上網apply?
同埋請唔請part time?
有fd係海港城chanel做,係咪好高人工?佢話買袋一定要自用,唔可幫人買

如果幫人買,拎出去放。之後要公司check到S/N 會俾人炒

咁買黎送俾得唔得
有fd係海港城chanel做,係咪好高人工?佢話買袋一定要自用,唔可幫人買

如果幫人買,拎出去放。之後要公司check到S/N 會俾人炒

咁買黎送俾得唔得

咁買黎送俾得唔得

送咗比人哋你知道人哋唔會攞嚟賣咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞